Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

Caravaning Brno
3.-6.11. 2016

Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů

4camping.cz - největší nabídka vybavení do přírody v ČR

 

Ať už chodíte na výlety ve dvou, kempujete s rodinou nebo vyrážíte na daleké expedice, prostě pokud jste rádi venku, je tu pro vás 4camping.cz. Nejsme jen e-shop s turistickým vybavením, ale stojíme i za největší evropskou prodejní Výstavou stanů a vybavení do přírody nebo za nejlepším webem o českých a slovenských kempech Dokempu.cz.

E-shop www.4camping.cz je největším prodejcem turistického a kempingového zboží s velkým přesahem do outdoorového vybavení. Skladem máme vůbec nejširší  nabídku zboží na českém trhu od více než 140 značek. Díky tomu můžeme běžným turistům nejlépe poradit s výběrem  a zkušeným outdoorářům nabídnout vybavení a značky, které nikde jinde na jednom místě a takovém rozsahu nenajdou.

Od roku 2012 pořádáme Výstavu stanů a vybavení do přírody, která má jinak už 19-ti letou tradici. Jde o největší výstavně prodejní akci se zaměřením na outdoor, turistiku a kemping v Evropě. Na ploše 11.000 m² každý rok po dobou dvou a půl měsíců představujeme to nejlepší ze světového outdooru, navíc si můžete vše vyzkoušet a poradit se s odborníky (ww.vystavastanu.cz).

Náš tým je složený ze zkušených lidí s láskou k outdooru. Rádi se s vámi podělíme o všechno, co známe a pomůžeme vám při výběru a pořízení toho - pro vás - nejlepšího vybavení. Zboží si můžete objednat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a nechat zaslat, či vyzvednout v našich prodejnách v Praze, Brně, Ostravě a Plzni. V létě navíc provozujeme ještě prodejny v kempech Merkur Pasohlávky a Vranovská pláž.

Přijďte se inspirovat. Dovolená nebo výlety začínají ve 4camping.cz nebo na Výstavě stanů.


Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

Data platná pro katalog 2022

 

Facebook

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště