Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

Caravaning Brno
3.-6.11. 2016

Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů

Empire Liner a Palace 93 LS od Morela

 

Caravan Exclusive přiveze na veletrh luxusní vozy značky Morelo. Zmiňme alespoň některé z nich. Prvním z nich je Empire Liner, který předznamenává zcela nový směr vývoje designu luxusních obytných vozů. Za zmínku jistě stojí, že je na úctyhodném podvozku 12t Mercedes Atego. Další lahůdkou je model Palace 93 LS Novel, který je prostorným rodinným vozem s místem až pro 5 osob na jízdu i na spaní.

Empire liner představuje zcela novou definici luxusu

Caravan Exclusive přiveze na veletrh luxusní Empire Liner značky Morelo. Ten byl poprvé představen na výstavě CARAVAN SALON 2016 v Düsseldorfu. Empire Liner předznamenává zcela nový směr vývoje designu luxusních obytných vozů. Zcela jistě je nejluxusnějším exponátem veletrhu, navíc na úctyhodném podvozku 12t Mercede Atego. Zažijte jeho jedinečnou premiéru v ČR na veletrhu Caravaning Brno!

EMPIRE LINER předznamenává zcela nový směr vývoje designu luxusních obytných vozů. Velmi rádi Vám nový model během výstavy osobně představíme. V případě Vašeho zájmu o prohlídku prosíme o rezervaci termínu předem, abychom Vám mohli zajistit nerušený zážitek a Vy jste si mohli v klidu prohlídku našich vozů vychutnat.


 

Prostorný rodinný vůz Morelo Palace 93 SL Novel

Morelo Palace 93 LS Novel představuje prostorný rodinný vůz s místem až pro 5 osob na jízdu i na spaní. Samozřejmostí je prostorný interiér, výkonný motor 205 HP spolu s 8stupňovým automatem ZF zajišťuje svižnou jízdu. Stabilní podvozek Iveco Daily a  retardér Telma zajišťují bezpečí posádky. Vaše dovolená bez kompromisů může začít!

Rezervace termínu prohlídky probíhá na telefonu 608 978 005 nebo email: info@caravan-exclusive.cz.

Tyto luxusní novinky si můžete prohlédnout na našem stánku číslo 8 nebo již nyní na našich stránkách.

Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

Data platná pro katalog 2022

 

Facebook

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště