GO
2.-5.11. 2023
Veletrh průmyslu cestovního ruchu
REGIONTOUR
2.-5.11. 2023
Veletrh turistických možností v regionech
Co ochutnáte? První podniky odtajněny: 365 Gastromapa
Obří foodfestival, který se koná současně s cestovatelskými veletrhy GO a Regiontour, prozrazuje restaurace, bistra, podniky a projekty, které v pavilonu F potkáte. Takže, jaké dobroty na vás na GO to Foodpark čekají?
Na foodfestivalu čekají návštěvníky hned tři sekce - 365 Gastromapa Lukáše Hejlíka, Ochutnej Svět - foodtruck edition a tradiční potravinový trh Foodpark.
365 Gastromapa
- Whiskey Bar, který neexistuje
- 4pokoje
Velký tým. Velká láska. Velké cíle. Ale jedno nás spojuje. Je to pohostinnost. Svůj vpád na brněnskou gastroscénu jsme začali nenápadně, ale za sedm let jsme se od prvního malinkého stánku na vánočních trzích prokousali až k několika stálým podnikům v centru města. Věříme, že pohostinství má svůj největší rozkvět ještě před sebou. A chceme být u toho. Jsme posedlí vzděláváním. Většina našeho týmu znala ještě pár let zpátky z gastroprostředí jedině židličku před barem, a teď patří mezi špičky oboru. Takže víme, že to jde. Pořád rosteme. A nezastavíme se.
- Sisters' Café&Bistro
Jsme dvě mlsné sestry, Andrea a Renata. Vášeň pro pečení vyústila v sen mít vlastní kavárnu a tak vzniklo Sisters` Café&Bistro. Najdete u nás jedinečné dezerty pečené s láskou, čerstvě připravované bagety, panini a lahodné nápoje. A co je možná ještě důležitější, milou obsluhu a příjemné prostředí. A protože jsme obě dvě mámy, myslíme i na ty nejmenší. Nabízíme také sweet bary a naked caky pro Vaše výjimečné události.
- FÆNCY FRIES Brno
FAENCY FRIES vznikli v roce 2016 jako koncept kvalitního fast foodu. Založili ho René s Honzou, kteří se rozhodli připravovat ty nejlepší hranolky. Jako první v České republice začali smažit hranolky z čerstvých brambor, a to od místních dodavatelů, aby byla chuť a kvalita bezkonkurenční. Podle vlastních receptur také připravují dipy v různých chuťových kombinacích. Od založení se z Faency Fries stal lovebrand, který lze navštívit už ve 14 českých a slovenských městech.
- Mikrofarma Brno
Denně zpracováváme maso z vybraných farem. Hovězí u nás zraje ve visu 3-5 týdnů. Vepřové maso máme z farmářských vepříků, bio jehněčí z Bílých Karpat, čerstvá kuřata z volného chovu. Nechybí zvěřina, perličky, králíci ani nešizené uzeniny. Poradíme s přípravou, dodáme recepty. K masu vám nabídneme i víno, sýry, zeleninu a kváskové pečivo.
- The buns
Hot dogy, trhaná masa, klasické nebo vegetariánské burgery, to je naše gró! Každý den pro vás pečeme čerstvé houstičky, vše poctivě a s láskou dělané.
- Bagel lounge
Místo kde se setkávají všichni milovníci bagelů. Každý den pro Vás 3x denně pečeme čerstvé bagely, aby byly vždy čerstvé a Vy jste si Vaše jídlo vychutnali na plno.
- Leli´s Cupcakes
Cupcakes nejsou pouze malé dortíky, jsou symbolem radosti a potěšení, je to dárek, který zaručeně vykouzlí úsměv na tváři. Všechny naše dortíky pečeme s láskou a s citem pro detail, jsou samozřejmě domácí výroby a pouze z kvalitních surovin.
- Mlsná holka
Mlsná holka je splněný sen jedné mlsné holky. Malinký obchůdek sídlící v Brně na Kozí ulici kde pro Vás každý všední den připravujeme čerstvou várku donutů a makronek. Donuty připravujeme vždy v brzkých ranních hodinách, tak ať jsou co nejčerstvější a nabízíme je v několika příchutích. Najdete u nás klasické donuty s dírou, ale i Vámi tak oblíbené plněné donuty. K výrobě se snažím používat co nejkvalitnější dostupné výrobky, čerstvé ovoce. Makronky jsou přirozeně bezlepkové, obsahují 100 % mandlovou mouku. Mé heslo je kvalita nad kvantitou. Proto máme otevřeno od 9.00-18.00 hod. nebo do vyprodání.
Ochutnej svět
- Pagadali
- Mexeso
- El Romero
- Guacamole always fresh
- U Dřeváka Beer&Grill
- Uganda Exotic Food
- Le Vafle
- Papaj the foodtrailer
- GULE food truck
- Pablo Escobar
- Husí játra
- Tropico
- Leháro
- Radek´s Kitchen
- Toastmaker make a toast
Foodpark
- Kvalitní suroviny a potraviny. Program a účastníci se ladí.
Současně také
Caravaning Brno
2.-5.11.2023
Mohlo by vás zajímat
Vybíráme z firem