Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MOBITEX
23.-26.4. 2014

Mezinárodní veletrh nábytku a interiérového designu

Markéta Bláhová / My (t)own

 

Absolventka Střední uměleckoprůmyslové školy hudebních nástrojů a nábytku v Hradci Králové, oboru Nábytkářství, nyní studentka 3. ročníku bakalářského programu Nábytek na Mendelově univerzitě v Brně.

Stavebnice My (t)own

Stavebnice My (t)own byla navržena v rámci předmětu Ateliér nábytkové tvorby. Je zamýšlena jako alternativa k dětským „hracím“ kobercům; ty jsou podle autorky uniformní vzhledem i rozměry, neumožňují změny, nedovolují rozvinutí kreativity. Stavebnici lze rozšiřovat množstvím použitých prvků, které se k sobě pouze přikládají bez dalších komponentů. Jedná se o tvoření vlastního města, zapojí se tedy nejen dětská představivost, ale také jemná motorika.

Na cesty je použita měkká, tvarově stabilní plsť o tloušťce 3mm. Lze ji prát na 30°C. Její struktura je na dotek příjemnější než tvrdé koberce. Druhou částí stavebnice jsou domky z masivního smrkového dřeva. Nejsou povrchově dokončeny, je tedy možné upravit jejich vzhled podle vlastní představy. Dekorativní je ale i kresba dřeva sama o sobě. K dispozici je šest různých tvarů a rozměrů o tloušťce 10 mm. Snadná skladovatelnost vychází ze základního rozměru jednotlivých dílců 300 x 300 mm, do tohoto rozměru lze seskládat i domky, celá stavebnice tedy zabere minimum místa.

Materiál: plsť, masiv (smrk)
Rozměry: 300 x 300 mm

Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště