Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MOBITEX
23.-26.4. 2014

Mezinárodní veletrh nábytku a interiérového designu

Petr Voith / křeslo Manta, křeslo s konferenčním stolkem Gibs Line

 

Autor vystudoval Střední školu uměleckých řemesel v Brně, v současnosti je studentem čtvrtého ročníku kombinovaného studia na Mendelově univerzitě v Brně, obor Dřevařské inženýrství. Po studiu by se chtěl věnovat navrhování nábytku nebo podobné profesi.

Křeslo Manta

Skládací křeslo Manta je vyrobeno z osmi překližkových dílců, vzájemně spojených bez použití kovových nebo lepených spojů. Křeslo je jednoduché konstrukce, snadno sestavitelné a po rozložení zabírá minimální prostor. Mimo to představuje Manta využití mechanických vlastností překližky k vytvoření křesla s pružícími prvky (sedák, opěradlo, područky), které vzájemně spolupůsobí a vytváří tak příjemné posezení pro odpočinek.

Materiál: překližka, bříza

Rozměry: 750 x 650 x 610 mm

Křeslo s konferenčním stolkem Gibs Line

Sádrokartonový set GIBS LINE, představuje možné využití zbytkového materiálu při výstavbě sádrokartonových příček, podhledů atd. Pomocí tohoto materiálu je možné vytvořit nepřeberné množství variací nábytku. Mimo to lze takový výrobek snadno opravit při náhodném poškození. Dále je možné měnit v průběhu užívání barevné spektrum dle potřeby uživatele. Výsledný produkt je tak možné dále upravovat nejen barevně, ale i konstrukčně.

Materiál: sádrokarton, pozinkovaný ocelový plech, překližka – bříza

Rozměry křesla: 750 x 620 x 620 mm

Rozměry stolu: 450 x 450 x 700 mm

Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště