Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MOBITEX
22.-25.4. 2015

Mezinárodní veletrh nábytku a interiérového designu

Hana Fialová / Háčky, Skříňka

 

Vystudovala Střední školu umění a designu v Brně, následně se dva roky věnovala oboru 3D design na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Tamtéž nyní studuje Průmyslový design. Zajímá se jak o navrhování průmyslových výrobků, nábytku, interiéru, šperku, porcelánu, tak o nové technologie zpracování materiálů. Kromě designu produktů a prostoru, se snaží věnovat také grafickému designu. Mimo školu a navrhování se zajímá např. o architekturu, módu či umění.

Háčky

Jedná se o sadu kovových háčků, jež se upevňují na zeď. Lze je použít například v předsíni na zavěšení kabátů, šátků, tašek, apod., nebo v pokoji na pověšení šperků. Zepředu je do háčků vloženo zrcadlo. Tím se propojuje funkčnost s dekorativní funkcí.

Materiál: kov, zrcadlo
Rozměry: 100 x 150 mm

Skříňka

Interiérová skříňka slouží jako dekorační prvek a zároveň jednoduchý funkční objekt. Primárně je určena do koupelny, tomu také odpovídá její vnitřní uspořádání poliček. Lze ji využít například také v ložnici jako kosmetickou skříň nebo do předsíně na klíče a jiné drobnosti. Díky svému velmi jednoduchému tvaru se hodí téměř kamkoliv a stane se svěžím zpestřením interiéru.

Materiál: kov, zrcadlo
Rozměry: 100 x 150 mm

Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště