Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MOBITEX
22.-25.4. 2015

Mezinárodní veletrh nábytku a interiérového designu

Jakub Jarcovják / Stůl z masivu Sarov, TON židle Sarov

 

Jakub Jarcovják vystudoval obor Průmyslový design na Střední uměleckoprůmyslové škole v Uherském Hradišti. Nyní ve studiu designu pokračuje na Vysoké škole výtvarných umění v Bratislavě. Zajímají jej možnosti navrhování, od art designu až po klasický průmyslový design. Zajímá se o architekturu, interiér a volné umění, což se snaží reflektovat ve své práci. Je otevřený novým výzvám a nevyhýbá se experimentu.

Stůl z masivu Sarov

Stůl byl navržen v rámci ateliérového zadání pro firmu SWN Moravia a její nově vznikající podznačku Palatti. Záměrem bylo udržet koncepci minimalismu. V průběhu navrhování autor dospěl k tvarosloví, kde je každá součást stolu podstatným prvkem a tvoří kompaktní celek. Stůl z dubového masivu Sarov je pro svou velikost vhodný jak do velké domácnosti, tak do kancelářských či konferenčních prostor. Deska stolu je odsazená od hlavní konstrukce nohou a leží na ocelových plátech zkosených pod úhlem.

Materiál: dubový masiv a ocelové pláty
Rozměry: 900 x 2200 x 760 mm

TON židle Sarov

Židle má působit kompaktně. Hlavním statickým prvkem jsou nohy vyrobené ze dvou hranolů svírající sedák, který je do nich zapuštěn. Vše je provázáno dvěma příčnými hranoly pod sedákem. Sarov je určena do kavárenských, kancelářských prostor i do domácnosti.

Materiál: buk, buková dýha
Rozměry: 620 x 580 x 800 mm

Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště