Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MOBITEX
22.-25.4. 2015

Mezinárodní veletrh nábytku a interiérového designu

Lenka Abonyiová / Kabelka Čviri, TON židle VIS dining, Dětský spací vak Tuli sardinka

 

Absolventka bakalářského stupně oboru Průmyslový design na VŠVU v Bratislavě. V rámci výměnného pobytu v Ženevě na Haute École d´art et de design studovala obor Design šperků a doplňků. V současnosti ukončuje pracovní stáž v Paříži pro firmu Tarian, kde pracovala na designu brýlí, aby mohla dále pokračovat v Bratislavě v magisterském studiu.

Kabelka Čviri

Kabelka Čviri z hrubé hovězí kůže byla vytvořená pro soutěž Kruhy na vodě. Autorka se inspirovala prořezáváním a dírkovanou výšivkou. K vytvoření kabelky Čviri byl užit laser, který hrany zapéká a vytváří tak dojem vypalování, kruhy představují odkaz na minulost. Taška je určena pro běžné nošení. Vnitřní vyjmutelné textilní pozdro je připnuté pomocí cvoků. Vyhotoveno ve dvou barvách. Uzpůsobeno na notebook do velikosti 15”.

Materiál: kůže, textil
Rozměry: 380 x 250 x 100 mm

TON židle VIS dining

Židle VIS dining vznikla jako bakalářský projekt ve spolupráci s nábytkovou firmou TON. Jde o jídelní židli z ohýbané překližky. Hlavní částí je pohodlný sedák oblých tvarů s malým otvorem na boku opěrky, který slouží jako úchytka. Nohy tvoří dva stejné překližkové ohyby upevněné do kříže. Židle byla vytvořena jako součást kompletní soupravy.

Materiál: dřevo
Rozměry: 475 x 390 x 750 mm, hloubka sedáku 450 mm

Dětský spací vak Tuli sardinka

Tuli sardinka je dětský spací vak ve tvaru rybičky, určený pro dítě ve věku 2 - 6 let s výškou do 125 cm. Je měkoučký, vlivem kvalitních materiálů zahřeje, a když už není potřeba, lze jej rychle složit přímo do povlaku na polštář – hlavy sardinky. Má oboustranně otvíratelný zip. Do povlaku se vejde polštář rozměrů 50 x 50 cm. Záměrem bylo vytvořit produkt, který by vtipně a hravě doplnil řadu produktů pro děti značky Tuli. Poskytnout řešení pro přeplněné školky, kde se děti tlačí jako sardinky, anebo i pro rodiče, jež chtějí své děti přimět ke spánku.

Materiál: polyester, termorouno
Rozměry: 1250 x 450 mm

Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště