Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MOBITEX
26.-29.4. 2017

Mezinárodní veletrh nábytku a interiérového designu

Veronika Dvorská / set rozkládacího nábytku do ložnice

Absolventka Střední umělecké školy v Ostravě, oboru Tvarování průmyslových výrobků – průmyslový design. Bakalářské studium absolvovala na FaVU VUT v Brně v Ateliéru produktového designu pod vedením ak. soch. Zdeňka Zdařila; zde pokračuje v navazujícím magisterském studiu. Zúčastnila se zahraniční stáže na Tartu Art College v Estonsku.

Veronika Dvorská / set rozkládacího nábytku do ložnice

Šimon Kiriakovský / set městského mobiliáře Trapez

Šimon Kiriakovský je začínající designér, doposud studující na FaVU v Brně obor Produktový design pod vedením ak. soch. Zdeňka Zdařila. Jeho práce směřuje převážně k produktovému a interiérovému designu. Nejpodstatnějším momentem dosavadní tvorby byla realizace návrhu městského mobiliáře pro město Šlapanice.

Šimon Kiriakovský / set městského mobiliáře Trapez

Lukáš Kocián / židle Retro

Lukáš Kocián vystudoval obor Průmyslový design na Střední uměleckoprůmyslové škole v Uherském Hradišti a bakalářský studijní program na FaVU VUT v Brně v Ateliéru produktového designu vedeném akad. soch. Zdeňkem Zdařilem.

Lukáš Kocián / židle Retro

Meng Jie Zhang / relaxační křeslo

Meng Jie Zhang, původem z Pekingu, je absolventkou Ateliéru produktového designu FaVU VUT v Brně, kde studovala pod vedením ak. soch. Zdeňka Zdařila; bakalářské studium vystudovala na Západočeské univerzitě v Plzni. V současnosti pracuje jako externí designérka pro firmu Ravak a věnuje se nábytkovému a interiérovému designu.

Meng Jie Zhang / relaxační křeslo

Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště