Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MOBITEX
27.2. - 2.3. 2019

Veletrh nábytku a interiérového designu

Univerzita Jana Evangelisty Purkyně

Fakulta umění a designu, Katedra designu, Produktový design

Kateřina Houbová / Čajový set

Studentka 3. ročníku v ateliéru Sklo na Univerzitě J. E. Purkyně. Ráda pracuje s tématy ekologie a udržitelnosti, tradičními materiály a s estetikou teček či kruhů.

Kateřina Houbová / Čajový set

Kristýna Kopecká / Čajový set

Studentka 4. ročníku Ateliéru produktový design FUD UJEP vedeného MgA. Janem Čapkem. V poslední době jí nejvíce oslovuje sklo, ráda by do budoucna rozvinula potenciál průmyslově vyráběného skla a propojila jej s novými potřebami udržitelného života. Její produkty byly k vidění v uměleckoprůmyslovém museum a na výstavě v Drážďanech.

Kristýna Kopecká / Čajový set

Filip Krampla / Sokui

Student 1. ročníku magisterského studia Ateliéru produktový design na FUD UJEP vedeného MgA. Janem Čapkem. V rámci studia také absolvoval stáž na pražské UMPRUM a LUCA School of Art v Belgii. Snaží se nacházet přírodní alternativy k syntetickým materiálům a propojovat je s kvalitním designem.

Filip Krampla / Sokui

Filip Krampla, Huy Pham / Sokui Mirror

Absolventi Ateliéru produktový design na FUD UJEP. Filip Krampla pokračuje v Ateliéru produktový design, Huy Pham nyní studuje na pražské UMPRUM. Jejich spolupráce je typická citlivým a minimalistickým pojetím designu. Účastnili se mnoha zahraničních stáží a výstav.

Filip Krampla, Huy Pham / Sokui Mirror

Kateřina Krušková / Židle Blossom

Studentka 6. ročníku Ateliéru Produktový design na FUD UJEP. V roce 2018 obdržela čestné uznání v arch. soutěži The Big Tiny Coffee House, v roce 2017 byla oceněna v NCSD s projektem TUTU. V současnosti spolupracuje s českou firmou zabývající se výrobou školních potřeb.

Kateřina Krušková / Židle Blossom

Anna Rauferová / Porcelánový set

Studentka 3. ročníku Ateliéru produktový design na FUD UJEP. Zajímá se o tvorbu předmětů denní potřeby, které v člověku vzbuzují touhu po doteku.

Anna Rauferová / Porcelánový set

Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště