Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

RYBAŘENÍ
17.-20.3. 2016

Prodejní výstava rybářských potřeb

Max Carp: FOOD FANTOM - New 2016 hotové (FRESH) boilies vyrobené technologií BIO-NATUR!

 

 Poslední dobou nás oslovilo velké množství zákazníků, abychom jim narolovali boilies, které by je při rozsáhlejších krmných kampaních (ať již na řekách, rozlehlých vodních plochách nebo prostě na svém oblíbeném revíru…) tolik finančně nezatížilo. Požadavkem bylo, aby bylo rybami dlouhodobě přijímáno. Úspěšnost tohoto boilies byla tak velká, že jsme se rozhodli jej zařadit do prodeje.

Základem je velmi kvalitní boilies směs s vyváženým poměrem tříděných rybích mouček (více než 50%), mléčných proteinů, extrudovaných ptačích zobů, včetně praženého konopí, koření, betainu a játrového prášku. Toto boilies rolujeme z čerstvých vajec a přidáváme do nich kvalitní tekuté potravy z mořských živočichů, výtažky z jater a sleziny. Aby byla zaručena dlouhodobá účinnost, tak jsme přidali kvalitní esence v minimálním dávkování. Nabízíme jej v rybáři nejoblíbenějším průměru 21 mm. Ve finální fázi výroby je navíc boilies několikrát po uvaření dipováno speciální enzymatickou lázní z upravených tekutých jater..  

Pro ty, kteří chtějí boilies více atraktivní (pro rychlejší zaujmutí ryb) je možné použít nějaký booster z naší stálé nabídky a v oblíbené příchuti. Nejvíce se nám osvědčilo použití exklusivních extraktů – Liver drug Liquid + Liver drug Powder (popř. při lovu amurů CSL drug). Díky svému složení je boilies určeno i pro vlastní lov, zejména při kombinaci s enzymatickým dipem.

Mohlo by vás zajímat

Fotogalerie

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště