SALIMATECH
7.-9.2. 2023
Veletrh pro potravinářství a gastronomii
12. konference o zdravotní nezávadnosti výroby a zpracování potravin živočišného původu
Veterinární
a farmaceutická univerzita Brno společně s Ústřední veterinární správou SVS ČR
a Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR pořádají 12. konferenci o
zdravotní nezávadnosti výroby a zpracování potravin živočišného původu.
Konference
se zaměří na aktuální problematiku v oblasti bezpečnosti potravin v České i
Slovenské republice. A je určena nejen odborné veterinární veřejnosti, ale také
odborné veřejnosti státních a soukromých institucí z oblasti veterinářství a
pracovníkům z oblasti obchodu.
Účastníci
konference uslyší aktuální příspěvky, které přednášející zaměří na veterinární
hygienickou legislativu, bezpečnost potravin, ochranu spotřebitele, označování
potravin živočišného původu, regionální potraviny, doplňky stravy i účinky
reklamy na spotřebu potravin.
Konference
se koná 26. února v kinosálu 102 administrativní budovy BVV a je součástí
mezinárodních gastronomických veletrhů SALIMA v Brně. Účastníci konference
budou mít na gastronomické veletrhy volný vstup.
Informace
o registraci a program konference naleznete v přiložené pozvánce.
12. konference o zdravotní nezávadnosti výroby a zpracování potravin
živočišného původu
středa 26. 2. 2014, 9.30 –
14.00 hod.
Místo konání: Administrativní budova BVV, sál 102
Tradiční konference o zdravotní nezávadnosti výroby a zpracování potravin živočišného původu je určena odborné veřejnosti z oblasti potravinářství, obchodu, kontroly a dozoru. Budou prezentovány aktuální otázky v ochraně spotřebitele při označování potravin, cíle a výsledky hygienického veterinárního a potravinového dozoru, trendy v doplňcích stravy, vliv reklamy na spotřebu potravin a soutěž Regionální potravina Jihomoravského kraje.
-
Pozvánka
pdf 79,73 KB