Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

SALIMATECH
7.-9.2. 2023

Veletrh pro potravinářství a gastronomii

12. konference o zdravotní nezávadnosti výroby a zpracování potravin živočišného původu

 

Veterinární a farmaceutická univerzita Brno společně s Ústřední veterinární správou SVS ČR a Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR pořádají 12. konferenci o zdravotní nezávadnosti výroby a zpracování potravin živočišného původu.
Konference se zaměří na aktuální problematiku v oblasti bezpečnosti potravin v České i Slovenské republice. A je určena nejen odborné veterinární veřejnosti, ale také odborné veřejnosti státních a soukromých institucí z oblasti veterinářství a pracovníkům z oblasti obchodu.
Účastníci konference uslyší aktuální příspěvky, které přednášející zaměří na veterinární hygienickou legislativu, bezpečnost potravin, ochranu spotřebitele, označování potravin živočišného původu, regionální potraviny, doplňky stravy i účinky reklamy na spotřebu potravin.
Konference se koná 26. února v kinosálu 102 administrativní budovy BVV a je součástí mezinárodních gastronomických veletrhů SALIMA v Brně. Účastníci konference budou mít na gastronomické veletrhy volný vstup.
Informace o registraci a program konference naleznete v přiložené pozvánce.

12. konference o zdravotní nezávadnosti výroby a zpracování potravin živočišného původu

středa 26. 2. 2014, 9.30 – 14.00 hod.
Místo konání: Administrativní budova BVV, sál 102

Tradiční konference o zdravotní nezávadnosti výroby a zpracování potravin živočišného původu je určena odborné veřejnosti z oblasti potravinářství, obchodu, kontroly a dozoru. Budou prezentovány aktuální otázky v ochraně spotřebitele při označování potravin, cíle a výsledky hygienického veterinárního a potravinového dozoru, trendy v doplňcích stravy, vliv reklamy na spotřebu potravin a soutěž Regionální potravina Jihomoravského kraje.

Datum: 15.2.2014 11:25:00

Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště