SALIMATECH
7.-9.2. 2023
Veletrh pro potravinářství a gastronomii
Hungarian Tourism Ltd.
Příroda obdařila Maďarsko velkým bohatstvím. Řeky plné vody se střídají s plodnými lány, nížinami a kopci. Na březích Balatonského jezera a v horách na severu Maďarska vytvářejí původní vulkanická pohoří vynikající mikroklima pro pěstování hroznů a výrobu vína. Díky klimatickým a geografickým podmínkám je Maďarsko domovem rozličných a skvělých chutí.
Již dlouhou dobu je Maďarsko známé jako potravinová komora Evropy. Důvodem je nejen naše přírodní prostředí, ale také staletá výrobní kultura a láska k půdě. Osvěžující sluneční svit i bohaté dešťové srážky dodávají našemu ovoci, zelenině a vínu jedinečnou chuť. Maso z tradičních a přesto moderních chovů je vynikající specialitou. Ale ještě než ho dáte do úst, podílí se na jeho zpracování celá řada profesionálů. Díky nim je spousta maďarských specialit známá a vyhledávaná po celém světě.
Kombinace tradice a výrobní kultury, místních charakteristik, klimatických podmínek a jedinečnosti produktů poskytuje vynikající kvalitu, která splňuje všechny požadavky Evropské unie.
V maďarském stánku mají návštěvníci příležitost dovědět se něco o této zemi a dokonce Maďarsko ochutnat!