SALIMATECH
7.-9.2. 2023
Veletrh pro potravinářství a gastronomii
INDIANA s.r.o.
INDIANA JERKY… Pořádný kus energie!
Sušení je jeden z nejstarších způsobů úpravy jídla pro dlouhodobé skladování. Tuto metodu využívali již staří Egypťané pro skladování masa, ovoce i ostatních potravin. Téměř k dokonalosti to ovšem dovedli Indiáni.
Po celém světě má sušené maso velkou řadu příznivců nejen mezi sportovci a turisty všeho druhu, řidiči, mezi lidmi žijícími zdravým životním stylem, studenty, ale i jako pochutina ke sklence vína, piva, či při sledování televize.
Produkty jsou bez lepku, bez přidaných glutamátů, obsahují nízké sacharidy a nový typ soli z mrtvého moře.
Skladovací teploty jsou +5 až +30 ˚C.
Minimální doba trvanlivosti je 12 měsíců.
PAV A2 031