Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

SALIMATECH
7.-9.2. 2023

Veletrh pro potravinářství a gastronomii

INDIANA s.r.o.

 

INDIANA JERKY… Pořádný kus energie!
Sušení je jeden z nejstarších způsobů úpravy jídla pro dlouhodobé skladování. Tuto metodu využívali již staří Egypťané pro skladování masa, ovoce i ostatních potravin. Téměř k dokonalosti to ovšem dovedli Indiáni.

Po celém světě má sušené maso velkou řadu příznivců nejen mezi sportovci a turisty všeho druhu, řidiči, mezi lidmi žijícími zdravým životním stylem, studenty, ale i jako pochutina ke sklence vína, piva, či při sledování televize.

Produkty jsou bez lepku, bez přidaných glutamátů, obsahují nízké sacharidy a nový typ soli z mrtvého moře.

Skladovací teploty jsou +5 až +30 ˚C.
Minimální doba trvanlivosti je 12 měsíců.

PAV A2 031

www.jerky-shop.cz

Datum: 6.1.2016 13:23:00

Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště