SALIMATECH
7.-9.2. 2023
Veletrh pro potravinářství a gastronomii
Konference o zdravotní nezávadnosti výroby a zpracování potravin živočišného původu
V rámci doprovodného programu potravinářských veletrhů SALIMA 2016 se bude konat již 13. konference o zdravotní nezávadnosti výroby a zpracování potravin živočišného původu.
Společným pořadatelem jsou:
- Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
- Ústřední veterinární správa Státní veterinární správy ČR
- Ministerstvo zemědělství ČR – Úřad pro potraviny
- Štátna veterinárna a potravinová správa SR
- Regionální agrární komora Jihomoravského kraje
Konference se koná ve středu 17. února 2016 v sále č. 102 – administrativní budova BVV, 1. poschodí, Výstaviště Brno.
Program konference naleznete v příloze, případné přihlášky směřujte nejpozději do 12. února 2016 na adresu: Institut celoživotního vzdělávání a informatiky VFU, Palackého tř. 1946/1, 612 42 Brno nebo na e-mail: temelovav@vfu.cz
-
Pozvánka na konferenci - program
pdf 85,24 KB