SALIMATECH
7.-9.2. 2023
Veletrh pro potravinářství a gastronomii
Potravinářský komplex SALIMA se v roce 2022 stane ryze odbornou platformou
V příštím roce se na brněnském výstavišti představí nový koncept potravinářských veletrhů pod značkou SALIMATECH - Technologie pro potravinářství a gastronomii. Půjde o odbornou platformu pro prezentaci nejmodernějších technologií pro výrobu potravin, zařízení pro jejich zpracování, zařízení a vybavení gastro provozů, potřeby pro mlynářství, pekařství a cukrářství, velkoobchod a distribuci potravin. Veletrh SALIMATECH doplní Mezinárodní veletrh obalů a tisku EmbaxPrint, což je logické spojení, protože vysoké procento produkce obalového průmyslu směřuje právě do potravinářství.
Nový projekt poskytne vystavovatelům a odborným návštěvníkům prostor k výměně zkušeností s implementací inovací v potravinářství. Cílem je oslovit a přilákat návštěvníky z řad členů jednotlivých oborových svazů (maso, mléko, pekařství) a gastro provozů. Tato příležitost se bude opakovat jen jednou za dva roky. V roce 2022 to bude od 15. do 17. února.
Důležité změny
- Cílená profilace odborného návštěvníka s propojením na konkrétní obory.
- Zrušení prodejní části – příležitost pro prodej koncovým zákazníkům poskytnou akce s účastí široké veřejnosti – Vánoční trhy nebo GO a Regiontour.
Nosná témata veletrhu SALIMATECH
- Bezpečnost a vývoj ve výrobě potravin
- Energetická náročnost výroby
- Digitalizace výroby a distribuce potravin
Nosná témata veletrhu EmbaxPrint
- Automatizace balení
- Ekologické obaly
- Skladování a logistika
Proč se zúčastnit?
- Profilace návštěvníka – kampaň cílená na odborníky se znalostí problematiky potravinářského průmyslu
- Vysoká míra interakce – možnost rozšířit svou prezentaci o zapojení se do odborného programu a pracovat s užší skupinou vybraných návštěvníků
- Mezinárodní charakter – naše aktivity v zahraničí jsou směřovány k získaní vystavovatelů a návštěvníků z celé Evropy (dlouhodobě zastoupeno na veletrhu více než 30 zemí)
- Rozhodující pravomoci ve firmě – 56% návštěvníků má rozhodující pravomoci ve své firmě a dalších 21% návštěvníků vstupuje do rozhodovací ho procesu.
- Prezentace napříč obory celým procesem – od výroby přes plnění po balení a distribuci
- Odborný program - Témata: digitalizace, kvalita a bezpečnost potravin, kulatý stůl řetězce a lokální dodavatelé
- Kvalitní zázemí – lokace akce v pavilonech V, F