Silva Regina
7.-11.4. 2024
Mezinárodní lesnický a myslivecký veletrh

Šípková nebo se zelím - jídelníček myslivecké restaurace v pavilonu Z
Pokud vás zajímá jídlo ze zvěřiny, tak od neděle do čtvrtka návštěv u výstaviště rozhodně nevynechejte. Připravena je téměř tuna vykostěného masa ze zvěřiny. Těšit se můžete na skvělá jídla připravená kuchařem – specialistou, tak se pojďme podívat, co to bude:
Polévky:
Gulášová polévka z divočáka
Zelňačka s klobásou
Zvěřinový vývar s masem, nudlemi a zeleninou
Jelen:
Jelení kotletka na zelenině, bylinkách a červeném víně
Jemně pikantní jelení guláš
Jelení ragú na červeném víně se zeleninou jullienne a
houbami
Jelení plec na smetaně s brusinkovým terčíkem
Smažený jelení řízek
Daněk:
Daňčí kotletka na zelenině, bylinkách a červeném víně
Daňčí guláš
Lovecký biftek z daňčí kýty s bylinkovým máslem
Daněk na smetaně s brusinkovým terčíkem
Fořtovská směs z daňka
Smažený daňčí řízek
Kanec:
Kančí plec na šípkové omáčce
Pečený divočák, dušené zelí, houskový knedlík
Smažený kančí řízek
Srnec:
Srnčí medailonky s bylinkovým máslem
SILVA REGINA
Pro vystavovatele
Pro novináře
Partneři veletrhu
Současně také
Mohlo by vás zajímat
Vybíráme z firem
![]() |
Volná plocha P / 013 |
![]() |
Volná plocha R / 008 |
![]() |
Hradecká lesní a dřevařská společnost a.s. Pavilon Z přízemí / 065 |
![]() |
Lesnická práce, s.r.o. - Nakladatelství a vydavatelství Pavilon Z přízemí / 042 |