Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

Silva Regina
7.-11.4. 2024

Mezinárodní lesnický a myslivecký veletrh

Šípková nebo se zelím - jídelníček myslivecké restaurace v pavilonu Z

 

Pokud vás zajímá jídlo ze zvěřiny, tak od neděle do čtvrtka návštěv u výstaviště rozhodně nevynechejte. Připravena je téměř tuna vykostěného masa ze zvěřiny. Těšit se můžete na skvělá jídla připravená kuchařem – specialistou, tak se pojďme podívat, co to bude:

Polévky:
Gulášová polévka z divočáka
Zelňačka s klobásou
Zvěřinový vývar s masem, nudlemi a zeleninou

Jelen:
Jelení kotletka na zelenině, bylinkách a červeném víně
Jemně pikantní jelení guláš
Jelení ragú na červeném víně se zeleninou jullienne a houbami
Jelení plec na smetaně s brusinkovým terčíkem
Smažený jelení řízek

Daněk:
Daňčí kotletka na zelenině, bylinkách a červeném víně
Daňčí guláš
Lovecký biftek z daňčí kýty s bylinkovým máslem
Daněk na smetaně s brusinkovým terčíkem
Fořtovská směs z daňka
Smažený daňčí řízek

Kanec:
Kančí plec na šípkové omáčce
Pečený divočák, dušené zelí, houskový knedlík
Smažený kančí řízek

Srnec:
Srnčí medailonky s bylinkovým máslem

Datum: 26.3.2014 10:42:00

Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Facebook

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště