Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

Silva Regina
7.-11.4. 2024

Mezinárodní lesnický a myslivecký veletrh

V doprovodném programu SILVA REGINA se podíváme na výživové hodnoty zvěřiny

 

Na hlavním pódiu veletrhu SILVA REGINA v přízemí pavilonu Z bude pro ročník 2020 připravena zajímavá novinka, která představí mysliveckou gastronomii trochu jinak. Očima odborníka se podíváme na výživové hodnoty masa ze zvěřiny a na vliv konzumace zvěřiny na zdraví. Přednášet bude internistka a kardioložka Prof. MUDr. Věra Adámková, CSc., která působí v pražské IKEMu na pracovišti preventivní kardiologie a vyučuje na Karlově univerzitě, ČVUT a Jihočeské univerzitě.

Datum: 3.1.2020 11:30:00

Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Facebook

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště