TECHAGRO
7.-11.4. 2024
Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Šípková nebo se zelím - jídelníček myslivecké restaurace v pavilonu Z
Pokud vás zajímá jídlo ze zvěřiny, tak od neděle do čtvrtka návštěv u výstaviště rozhodně nevynechejte. Připravena je téměř tuna vykostěného masa ze zvěřiny. Těšit se můžete na skvělá jídla připravená kuchařem – specialistou, tak se pojďme podívat, co to bude:
Polévky:
Gulášová polévka z divočáka
Zelňačka s klobásou
Zvěřinový vývar s masem, nudlemi a zeleninou
Jelen:
Jelení kotletka na zelenině, bylinkách a červeném víně
Jemně pikantní jelení guláš
Jelení ragú na červeném víně se zeleninou jullienne a
houbami
Jelení plec na smetaně s brusinkovým terčíkem
Smažený jelení řízek
Daněk:
Daňčí kotletka na zelenině, bylinkách a červeném víně
Daňčí guláš
Lovecký biftek z daňčí kýty s bylinkovým máslem
Daněk na smetaně s brusinkovým terčíkem
Fořtovská směs z daňka
Smažený daňčí řízek
Kanec:
Kančí plec na šípkové omáčce
Pečený divočák, dušené zelí, houskový knedlík
Smažený kančí řízek
Srnec:
Srnčí medailonky s bylinkovým máslem