URBIS INVEST
- - -
Mezinárodní veletrh investičních příležitostí, podnikání a rozvoje v regionech
Ochutnávka hmyzu v Brně
Během veletrhu se Vám již tradičně naskytne na našem stánku č. P094 jedinečná příležitost ochutnat vybrané hmyzí speciality. Tento netradiční gurmánský požitek je v dnešní době výsadou běžného jídelníčku asijských a afrických států, u nás za něj však ve vybraných luxusních restauracích zaplatíte nemalé částky.
Jedná se již o osmý ročník této akce a pokrmy pro Vás již tradičně bude připravovat profesionální kuchař Petr Ocknecht. Tento specialista se entomofágií zabývá již jedenáctým rokem a uvedl pokrmy s hmyzem dokonce i na stoly špičkových restaurací.
Vaření hmyzu naživo bude probíhat pouze v pátek 25.4.2014 v 10:00 a 12:00. Můžete se těšit například i na cvrčka na másle, restované saranče nebo smažené šváby.
Více informací o vaření z hmyzu včetně pozvánky najdete na www.HmyzNaTaliri.cz