URBIS INVEST
23.-27.4. 2013
Mezinárodní veletrh investičních příležitostí, podnikání a rozvoje v regionech
Ochutnávka hmyzu v Brně
Během veletrhu se Vám již tradičně naskytne na našem stánku č. P320 jedinečná příležitost ochutnat vybrané hmyzí speciality. Tento netradiční gurmánský požitek je v dnešní době výsadou běžného jídelníčku asijských a afrických států, u nás za něj však ve vybraných luxusních restauracích zaplatíte nemalé částky. Jedná se již o sedmý ročník této akce a pokrmy pro Vás již tradičně bude připravovat profesionální kuchař Petr Ocknecht. Tento specialista se entomofágií zabývá již desátým rokem a uvedl pokrmy s hmyzem dokonce i na stoly špičkových restaurací.
Vaření hmyzu naživo bude probíhat pouze ve středu 24.4.2013, v ostatní dny bude k dispozici studená hmyzí kuchyně.
Více informací o vaření z hmyzu na www.HmyzNaTaliri.cz.