Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

URBIS TECHNOLOGIE
23.-27.4. 2013

Mezinárodní veletrh komunálních technologií a služeb

Ochutnávka hmyzu v Brně

 

Během veletrhu se Vám již tradičně naskytne na našem stánku č. P320 jedinečná příležitost ochutnat vybrané hmyzí speciality. Tento netradiční gurmánský požitek je v dnešní době výsadou běžného jídelníčku asijských a afrických států, u nás za něj však ve vybraných luxusních restauracích zaplatíte nemalé částky. Jedná se již o sedmý ročník této akce a pokrmy pro Vás již tradičně bude připravovat profesionální kuchař Petr Ocknecht. Tento specialista se entomofágií zabývá již desátým rokem a uvedl pokrmy s hmyzem dokonce i na stoly špičkových restaurací.

Vaření hmyzu naživo bude probíhat pouze ve středu 24.4.2013, v ostatní dny bude k dispozici studená hmyzí kuchyně.

Více informací o vaření z hmyzu na www.HmyzNaTaliri.cz.

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště