Vánoční trhy
8.-17.12. 2023
Podívejte se na program kuchyňského studia
Bez dobrého jídla se Vánoce neobejdou. Po loňské úspěšné premiéře bude opět připraveno kuchyňské studio, ve kterém se budou připravovat vánoční speciality. Vaření se ujmou žáci z odborných středních škol Jihomoravského kraje, kteří vám ukáží správné kuchařské postupy a seznámí vás se skvělými recepty. Hlavními surovinami při vaření budou regionální potraviny, takže se dozvíte, jak je v receptech nejlépe využít.
V sobotu 15. prosince přijede na Vánoční veletrhy i známý kulinářský experimentátor Láďa Hruška. Při jeho show se určitě dozvíte mnoho zajímavých a užitečných tipů.
Pátek 7. 12.
od 10:00 každou 1,5 hodinu
Vánoční nápoje
Sobota 8. 12.
Pečený kapr z třeboňské fary a bramboráčky
Pečený kapr na cibuli se smetanovo-houbovou omáčkou, bramborový knedlík
Neděle 9. 12.
10:00-13:00 a 14:00-16:00
Zdobení vánočních perníčků
Pondělí 10. 12.
10:00-12:00 a 14:00-16:00
Předvánoční čas u cukrářů z Charbulky
Úterý 11. 12.
10:00-17:00
Zdobení perníčků betlému
Středa 12. 12.
10:00-12:00 a 14:00-16:00
Lomnické křehule s černou omáčkou "Muzika"
Čtvrtek 13. 12.
10:00-12:00 a 14:00-16:00
Jak uplést vánočku? Učte se od žáků z Charbulky
Pátek 14. 12.
10:00-12:00 a 14:00-16:00
Domácí zabíjačka v režii řezníků z Charbulky
Sobota 15. 12.
Gastronomická show: 10:00 a 14:00
Vaříme s Láďou Hruškou
Kuchyňské studio by se neobešlo bez partnerských dodavatelů. Za kapry děkujeme Rybníkářství Pohořelice a za zásobu cukru ve studiu Cukrovaru Agrana.