Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

ITINEO na veletrhu Caravaning Brno

 

Po letošní velmi úspěšné premiéře na pražské výstavě For Caravan se také v Brně objeví společnost Hyundai Centrum Praha, která se bude prezentovat nejen italskou značkou GIOTTILINE, ale nově také obytnými vozy ITINEO.

 Francouzský výrobce luxusních obytných vozů Rapido, pod jehož křídla patří značka ITINEO, se snaží tímto způsobem oslovit další skupinu zákazníků, těch, kteří hledají integrovaný vůz v prvotřídní kvalitě ovšem za výrazně příznivější cenu. Poměr ceny a hodnoty, kterou zákazník dostane v podobě obytného vozu ITINEO, je extrémně výhodný.

 

 Nakonec o tom, zda tato filozofie platí i v reálném světě, se mohou návštěvníci výstavy Caravaning Brno přesvědčit sami v pavilonu P na stánku č. 15. Budou mít možnost prohlédnout si 4 integrované vozy ITINEO: SB740 - rodinný obytný vůz roku 2015 (The Motorhome Awards 2015), dále 6-i místnou variantu SB700, model JB700 s podélně uloženými zadními lůžky a nebo TB700, který by mohl být vzorem v účelném využití vnitřního prostoru obytného vozu.

Značka GIOTTILINE bude zastoupena svojí vlajkovou lodí – modelem GL937, který jistě dokáže zaujmout svým designem, ale třeba také dvojitou podlahou nebo skvělou standardní výbavou.

 Pod obchodní značkou Car-Star nabízí Hyundai Centrum Praha nejen zmíněné značky obytných vozů k prodeji, ale provozuje také půjčovnu obytných vozů, poskytuje servis a nyní nabízí i možnost montáže širokého spektra doplňků na obytné vozy (ve spolupráci s firmou KaravanyPro). Od listopadu bude také funkční nový prodejní koutek s příslušenstvím a plynem v 10kg lahvích (k dispozici jak Propan-Butan, tak také čistý Propan). To vše na adrese Českobrodská 42, Praha 9 – Dolní Počernice.

Více informací můžete také získat na: www.car-star.cz, www.itineo.cz případně www.giottiline.cz.

 

Datum: 26.10.2015 15:44:00

Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

Data platná pro katalog 2022

 

Facebook

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště