Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

Karavanchemie má i ECO varianty!


Letos se na výstavišti bude prezentovat také firma Tritech. Ta je oficiálním distributorem rozkladové WC chemie Satellite USA. Dodává i rozpustné práškové kapsle QuickScents. Firma zajišťuje jak velkoobchodní, tak i maloobchodní prodej. Vybrat si tak může každý, dokonce i zájemci o ECO varianty produktů.

Firma Tritech dodává chemikálie, které jsou k dispozici v kapalinách i sáčcích. Každý produkt má různé úrovně koncentrace. Pro konkrétní dávkování nabízí Safe-T-Fresh sáčky Quick Scents v produktové řadě Event, Regular, Plus, Winter a Eco. Kapalné prostředky v řadě Premium a Professional, vše bez formaldehydu.

Jejich produktová řada Eco obsahuje extrémně aktivní bakterie a enzymy, které rychle rozkládají pevné látky, aby se zabránilo hromadění. Důsledné používání těchto produktů eliminuje usazeniny na stěnách nádrže, které způsobují přetrvávající zápach. Safe-T-Fresh Eco přísady jsou také prospěšné pro čistírny odpadních vod a jedná se o zcela bezpečný produkt šetrný k životnímu prostředí.

Všechny produkty Safe-T-Fresh splňují navíc požadavky nařízení REACH. Tak garantují svou bezpečnost splňovanou podle Evropského společenství o chemických látkách a jejich bezpečném užívání.

 

Datum: 19.9.2022 10:22:00

Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

Data platná pro katalog 2022

 

Facebook

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště