Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

FUTURE MOBILITY 2022
20.-22.9. 2022

Veletrhy Brno V areálu BVV Veletrh
FUTURE MOBILITY 2022 visual

Profil:

Půjčovna elektrovozidel

V Demo City můžete vyzkoušet elektroauta, elektromotorky, elektrokoloběžky a cargo kola. Přijďte se podívat, vyzkoušet a zažít.

Inteligentní technologie pro dopravu a inovace v oblasti chytré mobility

Veletrh FUTURE MOBILITY je prezentací řešení pro mobilitu budoucnosti a jednak platformou, jejímž cílem je výměna informací, edukace, výměna znalostí, zkušeností a vytvoření podmínek pro rychlejší zavádění moderních technologií v dopravě.

Hlavní myšlenkou FUTURE MOBILITY je nový systém dopravy založený na čistých pohonech, sdílení, automatizaci a digitálních technologiích. Ten přinese změnu, jejímž důsledkem bude významný úbytek emisí, kratší cestovní doby, vyšší kvalita, komfort, bezpečnost a menší závislost na lidském činiteli.

Výstavní i konferenční část veletrhu FUTURE MOBILITY jsou propojeny s veletrhem URBIS SMART CITY FAIR.

FUTURE MOBILITY 2022 se bude skládat z výstavní části, demonstrací a z odborné konference „Současné trendy a výzvy městské inteligentní mobility“. Praktické ukázky se budou odehrávat v Demo City na venkovní ploše.

Zástupci samospráv mají vstup zdarma

Zástupci samosprávy, zaměstnanci samosprávou řízené nebo vlastněné organizace mají na URBIS SMART CITY FAIR a FUTURE MOBILITY 2022 vstup zdarma. Stačí si vyžádat e-mailem kód, při jeho zadání v registraci získá zástupce samosprávy vstupenku s nulovou cenou. Více informací

Den čisté mobility

Poslední den Evropského týdne mobility, 22. září, je dnem bez aut. Pro tento den připravujeme na brněnském výstavišti Den čisté mobility pro veřejnost, příznivce cyklistiky a dalších způsobů alternativní dopravy ve městech. Vstup na Den čisté mobility je zdarma.

Současně také

URBIS SMART CITY FAIR

4. - 6.6. 2024


Fotogalerie

Mohlo by vás zajímat

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště