Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

GO
17.-20.1. 2013

Mezinárodní veletrh průmyslu cestovního ruchu

REGIONTOUR
17.-20.1. 2013

Mezinárodní veletrh turistických možností v regionech

Cykloturistika nejen v regionech ČR

 

Cykloturistika patří k nejrozšířenějším sportovním aktivitám. Každoroční prodej nových jízdních kol a v poslední době i elektrokol jasně deklaruje tuto aktivitu jako jedinečný český fenomén s obrovským ekonomickým potenciálem nejen v  prodeji a údržbě kol spolu s množstvím potřebných doplňků pro cyklisty a kola, ale především s ohledem na vývoj domácí turistiky a jeho pozitivní dopad na subjekty, které působí v oblasti cestovního ruchu. Tisíce penzionů, hotelů, restaurací a hospůdek přizpůsobuje služby cyklistům a snaží se maximálně vyhovět například kriteriím národního projektu Cyklisté vítáni.

Pozitivní ohlasy a podněty přesvědčily pořadatele pilotního projektu z roku 2012, zájmové sdružení Cyklo Klub Kučera Znojmo ve spolupráci s Veletrhy Brno a.s., o účelnosti specializované expozice věnované cykloturistice, cyklistickému vybavení a potřebné infrastruktuře.

Na veletrhu REGIONTOUR 2013 bude cyklistům a zástupcům komunální správy věnována expozice Cykloturistika nejen v regionech ČR. Plocha o rozloze téměř 600 m2 nabídne ucelený přehled o cykloturistických možnostech jednotlivých krajů a aktivitách měst a obcí. Velice zajímavé pro cyklisty jsou tematické trasy, které křižují celé území ČR a na mnohých místech protínají státní hranici a umožní uživatelům objevovat příhraniční oblasti sousedních států.  Opět se setkáme s možností si prohlédnout nejnovější trendy ve výbavě pro cyklisty od kol počínaje až po cyklistické doplňky. Starostové ocení komplexní nabídku pro realizace nových úseků cyklostezek, cyklotras a využití prostorů v okolí komunikací pro cyklisty.

O příjemné doplnění celé výstavy se postará výstava historických kol a dřevěných kostitřasů.

V termínu od 17. do 20. ledna 2013 se v pavilonu P vedle podia rozprostře „Cyklistická vesnička“ s širokou nabídkou pro zájemce o jízdu na horských, silničních a elektrokolech.

Své potřeby uspokojí i rodiny s dětmi. Rodiče uvítají prezentaci bezpečných způsobů přepravy dětí na cyklistických výletech a děti si mohou vyzkoušet některý z exponátů výstavy cyklistických kuriozit.

GO - REGIONTOUR 2013

Současně také

Caravaning Brno
2.-5.11.2023


Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Facebook


Fotogalerie

VIDEO

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště