Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

GO
2.-5.11. 2023

Veletrh průmyslu cestovního ruchu

REGIONTOUR
2.-5.11. 2023

Veletrh turistických možností v regionech

Špičkové jídlo doplní skvělé drinky

 

Obří foodfestival, který se koná současně s cestovatelskými veletrhy GO a Regiontour, prozrazuje restaurace, bistra, podniky a projekty, které v pavilonu F potkáte. Takže, jaké dobroty na vás na GO to Foodpark čekají?

Na chystaném foodfestivalu čekají návštěvníky hned čtyři sekce - 365 Gastromapa Lukáše Hejlíka, Ochutnej Svět - foodtruck edition, Bary a tradiční potravinový trh Foodpark. Čím báječné dobroty zapijete a kdo vám je přichystá?

  • Axiom Brewery
    Nový český moderní minipivovar, který produkuje řemeslná piva. Celý tým Axiom Vás zve na jednu velkou jízdu skrz všechna aroma a chuti našeho zlatého moku!

  • Vinařství Rauš
    Malé rodinné vinařství, ve kterém jeho majitelka využívá velké erudice svého sklepmistra Miroslava Rauše. Charismatický sklepmistr Miroslav Rauš profesionálně vinaří od roku 1989. S víny, která v minulosti vyráběl, zaznamenal značné úspěchy v gastronomii i na výstavách. Specializuje se na bílá vína z modrých hroznů se zbytkovým cukrem, produkuje především rosé a klarety, které jsou jeho chloubou. Většina hroznů pochází z obcí Sedlec a Valtice. Naše roční produkce v litrech je 15 000, z toho 20 000 lahví.

  • Krondorf
    Česká, ručně plněná minerální voda s původním sycením. Skvělý partner k jídlu, vínu i kávě. Krondorfská kyselka z Doupovských hor je bohatě mineralizovaná voda velmi příjemné chuti se zvýšeným obsahem křemíku a přírodním oxidem uhličitým, který pochází přímo ze zdroje. Její unikátní složení podporuje trávení a předurčuje ji pro využití v zážitkové gastronomii. Díky vysoké mineralizaci v kombinaci s původním oxidem uhličitým přímo ze zdroje je chuťově unikátní a jen těžko ji budete srovnávat s ostatními vodami.

  • Foodpark Catering
    Začalo to malým potravinovým trhem na který dorazilo skoro 10 000 hostů. Komunita mezi našimi foodies dodavateli, návštěvníky i naší partou rostla. Naše kořeny začaly mít pevné základy a my začali růst. Z malých pravidelných trhů se staly pop-upy, z těch jsme se posunili na festivaly a nejen naše kořeny, ale už i zbylé části našeho velkého gastro stromu začaly růst. A jak rostl náš strom i moje děti, začala jsem svoji lásku k jídlu milovat na plno. A žít svůj sen! Kromě pravidelných festivalů jsem začala dostávat i zakázky firemních eventů na klíč. A to od malých až po velké company festivaly. A vše chytlo ty správné grády. Samozřejmě, že kromě FoodParku rostou u nároky na nás všechny. Stále více se soustředíme na suroviny nejen našich dodavatelů, ale i ty naše na baru, grilu i ty programové. Ať má Brno těch kořenů, keřů, stromů a hlavně bezva přátel, foodloverů a bláznů čím dál více!

365 Gastromapa

  • Whiskey Bar, který neexistuje
  • 4pokoje
  • Sisters' Café&Bistro
  • FÆNCY FRIES Brno
  • Mikrofarma Brno
  • The buns
  • Cafe Mitte
  • Bagel Lounge
  • Burger Inn
  • Leli´s Cupcakes
  • Mlsná holka

Ochutnej svět

  • Pagadali
  • Mexeso
  • El Romero
  • Guacamole always fresh
  • U Dřeváka Beer&Grill
  • Uganda Exotic Food
  • Le Vafle
  • Papaj the foodtrailer
  • GULE food truck
  • Pablo Escobar
  • Husí játra
  • Tropico
  • Leháro
  • Radek´s Kitchen
  • Toastmaker make a toast

Foodpark

  • Kvalitní suroviny a potraviny. Program a účastníci se ladí.
Datum: 2.1.2020 13:45:00

Současně také

Caravaning Brno
2.-5.11.2023


Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Facebook


Fotogalerie

VIDEO

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště