Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

Podlahovy chirurgické dny
14.-15.10. 2019

XI. Podlahovy chirurgické dny
XII. Interaktivní kongres hojení ran

Ethicon posouvá hranice péče o pacienty

 

ETHICON je součástí sektoru zdravotnických prostředků (Medical Devices) společnosti Johnson&Johnson. Je známa na trhu po celém světě jako silná společnost stavějící svůj úspěch na kvalitě svých produktů a služeb. Ethicon Surgical Care nabízí širokou škálu inovativních produktů a řešení, která jsou využívána odbornými pracovníky napříč velkou většinou chirurgických oborů, převážně ve všeobecné a hrudní chirurgii, kardiochirurgii, neurochirurgii, ortopedii, gynekologii, urologii, bariatrické a estetické chirurgii a ORL.

Ethicon Surgical Care má jako hlavní cíl změnit úroveň péče o pacienta za účelem zlepšení kvality zdraví po celém světě. Zavazuje se posouvat hranice péče o pacienty, aby mohli prožít lepší, delší a kvalitnější život. Neustále se vyvíjí a zlepšuje, aby mohla sloužit svým zákazníkům efektivněji. Ethicon Surgical Care se snaží vnímat potřeby lékařů a pacientů. Velký důraz proto klade i na ucelený celoživotní profesionální vzdělávací program lékařů a sester.

Ethicon Surgical Care představuje v současné době kompletní produktové pokrytí vybraných chirurgických výkonů díky propojení divize chirurgických šicích materiálů Ethicon, produktů staplerové techniky a koagulace a řezu měkkých tkání Ethicon Endo-Surgery, produktů zástavy krvácení Ethicon Biosurgery a speciálních produktů Gynecare.

Ethicon nabízí mimo jiné velkou čelist ENSEAL™ X1, pokročilé bipolární zařízení určené k použití v otevřených chirurgických zákrocích, nebo systém ECHELON FLEX™ GST1, který kontroluje pohyby tkání a umožňuje vést transekci přesně podle potřeb.

Více o společnosti Ethicon se dozvíte na webu www.jnj.cz.

Datum: 1.10.2019 13:55:00

Generální partner

Hlavní partneři

Partner

Fotogalerie
Podlahovy chirurgické dny

Mikulov

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště