Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

Caravaning Brno se letos neuskuteční

Tradiční výstava Caravaning Brno, která měla být zahájena na brněnském výstavišti 5. listopadu, se neuskuteční. Rozhodnuto bylo na základě důkladného zvážení všech rizik spojených s vývojem pandemie covid-19 a vyhlášením nouzového stavu. Aktuální vládní opatření neumožňují pořádání hromadných akcí včetně výstav a veletrhů, jejichž konání je zakázáno.

„O letošní ročník byl ze strany vystavovatelů vysoký zájem. Sliboval velmi širokou přehlídku obytných aut, karavanů i vestaveb od desítek předních výrobců. Velmi kvalitně byly zastoupeny také doplňky a příslušenství pro kempování. Do poslední chvíle jsme se snažili udělat vše, aby výstava mohla být realizována. Vývoj posledních dnů však ukázal, že uspořádat akci takového rozsahu není za současného stavu a nejistotě možné," sdělil Jan Kuběna, obchodní ředitel společnosti Veletrhy Brno.

Caravaning Brno patří k nejvýznamnějším akcím svého druhu nejen v České republice, ale i ve střední Evropě. Každoročně přináší kompletní přehlídku obytných vozů, karavanů i příslušenství. Doprovodný program je připravován ve spolupráci s hlavními oborovými asociacemi. Příští ročník veletrhu přivítá všechny příznivce karavaningu a kempování od 4. do 7. listopadu 2021.

Datum: 14.10.2020 7:50:00

Vyhledat můj veletrh