Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

Příprava veletrhů a dalších akcí probíhá standardně ve stanovených termínech

Společnost Veletrhy Brno, a.s. připravuje všechny plánované akce ve standardním režimu v plánovaných termínech a s maximálním respektem k doporučením vydaným Krajskou hygienickou stanicí Jihomoravského kraje, případně ministerstvem zdravotnictví. V tuto chvíli nejsou odpovědnými institucemi vydána žádná  mimořádná opatření, která by omezovala nebo zakazovala konání hromadných akcí. Některé veletržní akce v Německu byly přesunuty do jiného termínu a to z důvodu vysoké účasti asijských, zejména čínských vystavovatelů, kterým není v současné době udělováno schengenské vstupní vízum.

Ve smyslu doporučení Krajské hygienické stanice je při pobytu na veletrhu vhodné dodržovat standardní hygienická pravidla platná při pohybu s vyšší koncentrací lidí, tedy především osobní hygienu (mytí rukou, zakrytí úst při kašli či kýchání apod.). Nad rámec obecných doporučení instaluje společnost Veletrhy Brno, a.s. na nadcházejících akcích stojany s desinfekčními prostředky pro osobní hygienu, další nádoby s desinfekcí budou instalovány na sociálních zařízeních."

Datum: 26.2.2020 17:30:00

Vyhledat můj veletrh