Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

Tvořte s námi veletrhy! Hledáme brigádníky na podzimní sezónu

Hledáte brigádu ve stabilní městské společnosti? Máte zájem o jednorázovou brigádu, ale třeba i dlouhodobou spolupráci? Přidejte se do týmu společnosti Veletrhy Brno. Právě nabíráme pracovníky na podzimní veletržní sezónu.

Možností, jak se uplatnit ve veletržním týmu, je několik. Pro nadcházejí akce hledáme:

• hostesky na stánky,
  • pracovníky vstupní kontroly,
  • pokladní,
  • obsluhu informačních stánků,
  • distributory tiskovin.

Největší poptávka je aktuálně po hosteskách na veletrhy STYL a KABO (20.–22. srpna) a Mezinárodní strojírenský veletrh (4.–7. října). Ideální je, pokud mají zájemkyně čas všechny dny akce, nicméně to není podmínkou. Detaily o pozici naleznete na kariérní stránce. Pokud vás nabídka osloví, pošlete svůj životopis s fotkou celé postavy na e-mail kariera@bvv.cz.

Zároveň s náborem hostesek rozšiřujeme i naši databázi sezónních pracovníků. Tedy pokladních, pracovníků vstupní kontroly, obsluhy informačních stánků či distributorů tiskovin. Tyto brigádníky budeme potřebovat na akce:

• STYL a KABO (20.–22. srpna),
  • URBIS SMART CITY FAIR a FUTURE MOBILITY (20.–22. září),
  • Mezinárodní strojírenský veletrh (4.–7. října),
  • GO – Regiontour, Caravaning Brno (20.–23. října),
  • Life! (4.–6. listopadu),
  • Minerály Brno (26.–27. listopadu),
  • Vánoční trhy (9.–18. prosince).

Detaily najdete na naší kariérní stránce. Pokud máte zájem o zařazení do naší databáze kontaktů, kterou právě aktualizujeme, pošlete nám svůj životopis s fotkou na kariera@bvv.cz. Připojte i informaci o jakou pozici či pozice máte zájem, případně i v jakých termínech můžete pracovat. Minimální věk pro pokladní je 18 let, na ostatních pozicích lze pracovat od 16 let.

-          hostesky na stánky,

-          pracovníky vstupní kontroly,

-          pokladní,

-          obsluhu informačních stánků,

-          distributory tiskovin.

Největší poptávka je aktuálně po hosteskách na veletrhy STYL a KABO (20.–22. srpna) a Mezinárodní strojírenský veletrh (4.–7. října). Ideální je, pokud mají zájemkyně čas všechny dny akce, nicméně to není podmínkou. Detaily o pozici naleznete na kariérní stránce[ZD1] . Pokud vás nabídka osloví, pošlete svůj životopis s fotkou celé postavy na e-mail kariera@bvv.cz.

[ZD1]Proklik na inzerát hostesek.

Datum: 29.7.2022 9:00:00

Vyhledat můj veletrh