Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MOBITEX
22.-25.4. 2015

Mezinárodní veletrh nábytku a interiérového designu

Sedací souprava NANTES

 

PROFIL EXPONÁTU

Exponát: Sedací souprava NANTES
Umístění: Pavilon F, stánek č. 20
Výrobce: EXIT 112 s.r.o.
Vystavovatel: EXIT 112 s.r.o. sedací soupravy BÖHM

Popis exponátu

Model Nantes je kombinací inovativního přístupu k výrobě sedacího nábytku a klasických prvků čalounění. Vysoce kvalitní pěny s podílem sojového oleje doplňuje prodyšné polyesterové rouno, což společně s odpružením zajišťuje komfortní sezení. Možnost výběru ze čtyř typů područek předurčuje tento model pro využití v menších interiérech.
Autor designu: Ing. Michal Karafiát, Petr Kadlec

Zdůvodnění vyjímečnosti exponátu

Použití inovativního, dekoračního  materiálu MULTIPLEX a unikátní technologie výplňových materiálů LABYRINTH a STRUTO (vyjímečná technologie používaná již v Japonské dopravě a leteckém průmyslu s oceněním certifikátem cradle to cradle)

Technické parametry

Labyrinth je nový, unikátní a revoluční výplňový materiál pro matrace, který má mimořádné vlastnosti, které většina plnících materiálů používaných v našem oboru nesplňuje. Díky jeho 3D vláknům a otevřené struktuře, která připomíná klubko špaget, je vlhkost velmi rychle odváděna, vzhledem k dostatečnému přístupu kyslíku.

Prostředí bohaté na kyslík je zásadní pro naší kognitivní a fyzickou regeneraci během spánku. To nám pomáhá spát déle a hluběji. Proto Vám Labyrinth poskytuje tu nejvyšší úroveň pohodlí. Labyrinth aplikovaný do kvalitní matrace vytváří pro člověka nejpohodlnější spánek, a je rovněž skvělou volbou pro profesionální použití, dokonce je maximálně hygienický pro případné lékařské nebo institucionální použití. Labyrinth je hygienický (omyvatelný), hypo-alergenní, netoxický, neobsahuje znečišťující látky a rovněž
nezadržuje prach.

Vyrábíme dvě verze:
1. Labyrinth – 100 je vyroben ze 100% TPE. Tento elastomer získal stříbrný certifikát cradle to cradle, který je udělovaný produktům, jenž respektují a obohacují ekosystém.
2. Labyrinth – 200 je vyroben ze 100% LDPE a může být recyklován běžným způsobem. Labyrinth se skládá pouze z jednoho polymeru a to z něj dělá plně recyklovatelný výrobek!

Foto

 

 


Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště