Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MOBITEX
22.-25.4. 2015

Mezinárodní veletrh nábytku a interiérového designu

Toaletka - Satury

 

PROFIL EXPONÁTU

Exponát: Toaletka - Satury
Umístění: Pavilon F, stánek č. 10
Výrobce: Jakub Jonáš
Vystavovatel: Jakub Jonáš

Popis exponátu

Nízká šuplíková skříňka nese plnohodnotný zrcadlový rám na celou figuru. Propadlé křivky zrcadlového rámu a čelní strany skříňky se šuplíkem odlehčují a dávají nábytku poutaví vzhled. Obrysy toaletky rýsuje decentní lišta z třešňového dřeva která zároveň chrání hrany a zvýrazňuje tvar. Jeden jediný šuplík nabízí hned čtyři přihrádky – dvě po stranách, hlavní komoru pro kosmetický rozkládací kufřík a jednu ocenitelnou diskrétní přihrádku. Hnědému,lehce načervenalému zbarvení toaletka vděčí dřevu švestky polanské.

design:  Jakub Jonáš

Zdůvodnění vyjímečnosti exponátu

Tak trochu zapomenutý kus nábytku. Který jistě zachrání nejedno manželství od hádky před výpravou do divadla:-). Je to zajisté levnější řešení než druhá koupelna.

Plnohodnotné zrcadlo poslouží nejen dámě na líčení,ale i pánovy který se v něm do slova a do písmene může vzhlédnout od hlavy až k patě. Šuple hravě pojme i vyšší nádoby s krémy,kartáče,fén atd.. Diskrétní přihrádka neskýtá sice mnoho prostoru,ale nějaká ta diskrétnost se tam skryje. Kosmetický kufřík je prvek který sám osobě vyřešil kam se všemi těmi zbývajícími maličkostmi a vyřešil také nepraktičnost nízké a věčně ušmudlané skříňky. Stačí jedno otevření a vše má žena před sebou,má si kde brát,kde odkládat a při dovolené může šuplík vzlet prázdnotou.

Toaletka by zajisté nemohla být funkční bez židličky;i na tu bylo pamatováno. Vše v jednom stylu,komplet. Vyjímečnost  tedy spočívá v neobvyklosti a funkčnosti.

Foto

 

 


Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště