Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MOBITEX
20.-23.4. 2016

Mezinárodní veletrh nábytku a interiérového designu

Výparový zvlhčovač Stadler Form Oskar

 

PROFIL EXPONÁTU

Exponát: Výparový zvlhčovač Stadler Form Oskar
Umístění: Pavilon F, stánek č. 071
Výrobce: Stadler Form
Vystavovatel: Bibetus s.r.o.
Autor designu: Matti Walker

Popis exponátu

Evaporační zvlhčovač vzduchu Stadler Form Oskar, to je pomocník, kterého je potřeba povolat, když přichází chladnější měsíce v roce. Oskar pracující na principu studeného odparu dokáže spočítat optimální výkon při svém provozu a pomocí zabudovaného hydrostat vám zajistí ideální klima v místnosti. Oskar je zároveň velmi úsporný - jakmile spotřebuje veškerou vodu, přístroj se ihned vypne. Co se energetické spotřeby týká, Oskar je tak nenáročný, že o něm ani nevíte! To však platí také z hlediska hlučnosti provozu - to, že je Oskar zapnutý, lze totiž poznat v podstatě pouze podle svítící diody na ovládacím panelu anebo podle vůně v místnosti v případě, že do něj přidáte aroma esenci. Jedinečný vzhled z dílny švýcarského designéra Mattiho Walkera navíc rozhodně nenechá nikoho chladným!

Zdůvodnění vyjímečnosti exponátu

Oskar je opravdu výjimečný tím, že v místnosti nejen vylepší vzduch, ale zároveň ji i zútulní. Snoubí v sobě totiž efektivní výkon, neuvěřitelně tichý a úsporný provoz a zároveň také elegantní designové provedení, které jej činí velmi příjemným na pohled.

Oskar je tak opravdu originální produkt, který v kategorii zvlhčovačů vzduchu nemá z hlediska svých vlastností konkurenci.

Foto

 

Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště