Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MOBITEX
27.2. - 2.3. 2019

Veletrh nábytku a interiérového designu

Masivní postel GRADO - dub divoký

 

PROFIL EXPONÁTU

Exponát: Masivní postel GRADO - dub divoký
Umístění: Pavilon F, stánek č. 001
Výrobce: AHORN CZ, s. r. o.
Vystavovatel: Cech čalouníků a dekoratérů, z. s.

Popis exponátu

Dvoulůžko GRADO má ergonomicky výškově nastavitelnou a správně dělenou lehací plochu samostatně pro každého z partnerů. Postel lze kompletovat 2 vkládacími rošty a matracemi dle individuálních potřeb a výběru včetně souborů polohovatelných mechanicky nebo elm., přičemž  matrace š. 900, délky 2000 mm k sobě těsně přiléhaji bez vzniku mezery. 

Dub divoký s výraznou přírodní strukturou dřeva, nekonečná spárovka tl. 30 mm s ponechanými charakteristickými trhlinkami a zarostlými suky, povrchová úprava transparentní lak, soulad celku a zajímavě navržených propracovaných detailů, zejména tvarový spoj mezi dílci, zjemňující designový prvek, díky kterému  neprosvítá spára, schodkovité čelo s možností navěšení např. svítidla, zdvojené rohové přední nohy zajišťující vysokou stabilitu a únosnost, nastavitelná výška lehací plochy - 4 pozice nastavení kování s povrchovou úpravou proti korozi.

Dvoulůžko, rozměry půdorysné jmenovitá délka + 6 cm, jmenovitá šířka + 6 cm, takže délka 206 cm, šířka 186 cm. Výška zadního čela 93,5 cm, výška horní  hrany bočnice 50,5 cm. Výška lehací plochy závisí od nastavení 4 poloh výškového nastavení nesení roštu, min. 32 cm od země, max. 39,5 cm, dále výšky konstrukce roštu a od tloušťky matrace.

Ekologickou výhodou pro přepravu a skladování je to, že postel je zákazníkovi dodávána v demontovatelném provedení. Zákazník obdrží 5 balíků a návod k montáži.

Foto

Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště