Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MOBITEX
27.2. - 2.3. 2019

Veletrh nábytku a interiérového designu

Nuvola Dual 10

 

PROFIL EXPONÁTU

Exponát: Nuvola Dual 10
Umístění: Pavilon F, stánek č. 027
Výrobce: Alessanderx S.p.a.
Vystavovatel: Magniflex - italské matrace nejvyšší kvality (CFH Group, a.s.)

Popis exponátu

Extrémně pohodlná měkká matrace vyrobená z inovativní pěny Aquabreeze a patentované textilie Thermic®. Vašemu tělu poskytne jedinečný pocit jemnosti, lehkosti a svěžesti. Výjimečný italský design, nové materiály v oblasti zdravého spánku - patentovaná textilie Thermic® a inovativní pěna Aquabreeze.

VÝŠKA - 25 cm, TUHOST - měkká/středně měkká, POTAH - Thermic®, Viskóza, SNÍMATELNÝ A PRATELNÝ POTAH na 40°C, NOSNOST - 150 kg, PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA JÁDRO - 12 let, DUÁLNÍ KOMFORT pro individuální pohodlí obou partnerů.

Matrace Nuvola Dual 10 je extrémně pohodlná měkká matrace. Potah ze speciální hebké a chladivé textilie Thermic® poskytuje okamžitou úlevu pro tělo během teplých letních dnů. Příjemný pocit svěžesti při kontaktu s pokožkou zlepšuje kvalitu odpočinku. Tato textilie může být přirovnávána k jakémusi “tepelnému akumulátoru”, který je dobíjen nahromaděným lidským teplem a uvolňuje ho, jakmile tělesná teplota klesne. Díky tomu během spánku nedochází k jejím výkyvům.

Do potahu je navíc prošita 2cm vrstva anatomické pěny Memosoft, která nabízí spícímu pocit extrémní měkkosti a neuvěřitelného pohodlí. Vrstva inovativní pěny Aquabreeze (5 cm) s vysokou hustotou na bázi vody má exkluzivní strukturu tvořenou otevřenými buňkami. Umožňuje snadné proudění vzduchu a zajišťuje tak optimální rozptýlení nahromaděného tělesného tepla. Spodní vrstva studené pěny Elioform (15 cm) poskytuje vhodnou ortopedickou podporu páteři. Technologie Airyform zajišťuje dokonalé provzdušnění matrace.

Matrace je navíc v rozměrech 150 cm a širší dodávána v tzv. duálním komfortu, to znamená, že je vhodná pro páry s odlišnými požadavky na tuhost matrace. Jednoduše rozepněte potah a otočte jádro na své straně matrace dle Vašich preferencí a využívejte zároveň přednosti společné matrace.

Foto

Současně také

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště