Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

OPTA
24.-26.2. 2012

Mezinárodní veletrh oční optiky, optometrie a oftalmologie

11. Technologie OAKLEY TRUE DIGITAL



Výrobce: Oakley, 1 Icon, Foothill Ranch, California, CA 92610 USA
Vystavovatel: MOFO CZ, s.r.o. - oficiální distributor OAKLEY pro Českou republiku a Slovensko
Umístění: B stánek 053

Popis:
Technologie OAKLEY TRUE DIGITAL™ maximalizuje výkon čočky pomocí OAKLEY DUAL PERIPHERAL TECHNOLOGY™, aby poskytovala co nejlepší periferní vidění a zachycení pohybu. OAKLEY TRUE DIGITAL™ čočky poskytují ten nejlepší možný obraz ve všech směrech, svému nositeli poskytují komfort ve vidění, skvěle padnou a chrání oči sportovce před nepříznivými vlivy okolí a nárazy. OAKLEY TRUE DIGITAL™ využívající vlastností technologie DUAL PERIPHERAL TECHNOLOGY™ přináší ten nejlepší možný periferní obraz a zlepšuje periferní detekce pohybu, což pro sportovce znamená důležité rozšíření jejich schopností vedoucí k lepším výkonům. Tato technologie rozbíjí periferní zónu do dvou oblastí: vzdálené a střední periferie. OAKLEY TRUE DIGITAL™ je možné použít do různých typů rámů z rozsáhlé databáze brýlových obrub OAKLEY, čočky se digitálně přizpůsobí podle konkrétního rámu a dle individuálního předpisu.

Zdůvodnění výjimečnosti exponátu:
Tradiční čočky zasazené do klenutého rámu kopírující obličej nositele při pohledu do periferií často způsobují rozostření a deformují obraz. Technologie OAKLEY TRUE DIGITAL™ utváří nové podmínky pro zachycení nejlepšího možného obrazu - zajišťuje mnohem ostřejší obraz při pohledu do středu i do krajů a zlepšuje periferní detekce pohybu. OAKLEY TRUE DIGITAL™ dokáže digitálně upravit čočky na míru různých rámů Oakley podle individuálních požadavků a díky tomu přináší nositelům vizuální jasnost, ostrost a věrnost obrazu, kterou vyžadují pro dosažení nejlepších výkonů. Výsledkem jsou revoluční brýle na předpis, které nabízí nejen ostré a jasnější periferní vidění, ale i plynulost při přechodu od středu do krajních částí čočky. Brýle s čočkami OAKLEY TRUE DIGITAL™ odzbrojí věrným zobrazováním sledovaného předmětu. S důvěrou se na ně spoléhají nejlepší sportovci světa a využívají je jako „povolené“ konkurenční výhody k dosažení ještě lepších výsledků, a to ať už při závodech na kolech, při běhu nebo když usednou do kokpitu svého závodního stroje.
OAKLEY považuje geometrii čoček za velmi důležitou. Vývojáři brýlí OAKLEY věnují maximální pozornost komfortu u jednotlivých modelů brýlí, které se dostanou na trh. Každý proces a výroba materiálu se připravuje v laboratořích OAKLEY až po ukončení mnoha testování. Firma OAKLEY vyvinula technologii TRUE DIGITAL™ tak, aby odpovídala náročným požadavkům vrcholových sportovců, a nyní ve svých produktech určených pro všechny příznivce kultovních brýlí s velkým „O“ ve znaku přichází s výhodami ve formě:

  • ostřejšího periferního vidění
  • eliminace zkreslení sledovaného obrazu
  • vynikající vizuální jasnosti
  • poskytuje podstatně lepší optiku bez ústupků od stylu a progresivního designu

Technické parametry:
OAKLEY TRUE DIGITAL™ čočky poskytují ten nejlepší možný obraz ve všech směrech, svému nositeli poskytují komfort ve vidění, skvěle padnou a chrání oči sportovce před nepříznivými vlivy okolí a nárazy.
ZORNÉ POLE: CENTRÁLNÍ POHLED //// STŘEDNÍ PERIFERIE //// VZDÁLENÁ PERIFERIE
VLASTNOSTI: Široké zorné pole //// Nízká spektrální nerovnováha //// Nejmenší nežádoucí astigmatismus
BENEFITS: Ostré a jasné detailní vnímání obrazu //// Lepší rozpoznávání větších obrazů //// Lepší detekce pohybu

OAKLEY TRUE DIGITAL™ PROGRESIVNÍ ČOČKY
Oakley, lídr v oblasti sportovní optiky, nyní nabízí volné progresivní čočky, které jsou unikátně digitálně zpracované do klenutého rámu. OAKLEY TRUE DIGITAL™ poskytuje ten nejčistší a nejostřejší obraz při pohledu ze středu do střední a vzdálené periferie. Úprava OAKLEY TRUE DIGITAL™ se vždy řídí předpisem jednotlivého pacienta, zakřivení čočky a tvar rámečku slouží k optimalizaci předpisu čočky od optického středu k okraji.

PŘIPOČÍST SÍLU PNUTÍ +0,75 – +3,00 (3,50)
1 - Minimální výška pro montáž OTD Progressive je 15mm.
2 - Minimální montážní výška pro standardní progresivní čočky je 18 mm.

VERIFIKACE BODŮ PNUTÍ
Plášť SV
Progresivní vzdálenost
Progresivní blízkost:
1 < 18 mm výška kování
2 > 18 mm výška kování

Značkové rámy a skla Oakley, to je synergie technologií, která poskytuje maximální výkon. OAKLEY TRUE DIGITAL™ využívá naší vlastní databáze rámových obrub, jimž na míru podle předpisu jednotlivého pacienta digitálně přizpůsobí čočky a jednotlivé obruby, což má za následek nejlepší možné vidění.

AUTENTICITA ČOČEK OAKLEY TRUE DIGITAL™ NA PŘEDPIS
Autentické čočky OAKLEY TRUE DIGITAL™ mají na přední dolní straně vyznačenou garanci ve formě gravírovaného loga Oakley, které zaručují, že jste získali nejlepší sluneční čočky na předpis na trhu.

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Fotogalerie

VIDEO

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště