Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

OPTA
10.-12.3. 2017

Mezinárodní veletrh oční optiky, optometrie a oftalmologie

02. Impression Road SUN

PROFIL EXPONÁTU

Exponát: Impression Road SUN
Kategorie:
Brýlové a kontaktní čočky, jejich úpravy a zušlechtění
Umístění: Pav. V, st. č. 048
Výrobce: Rodenstock GmbH
Vystavovatel: Rodenstock ČR s. r. o.

Popis:

Rodenstock Road® Sun přináší unikátní benefity pro uživatele, speciálně zaměřené na řidiče. Zajišťují maximálně široké zorné pole, snižují oslnění a zvyšují vnímání kontrastů - detailů, zlepšují vidění za přímého slunečného záření  a díky optimalizaci ploch nabízí lepší prostorové vnímání. 75% filtr, který zajišťuje maximální pohodlí při přímém slunečním záření a chrání tak nejen před oslněním a UV zářením, ale poskytuje maximální pohodlí a přehled co se před Vámi.

Speciálně vyvinutý odstín snižuje odlesky od přímého slunečního záření, ale je ještě dost jasný, aby bylo možné číst informace na palubním a navigačním systému v automobilu.  Je vhodný pro rozeznání signálních světel dle DIN EN ISO 8980-3 a nabízí plnou ochranu před slunečním zářením (UVA / UVB).

Barevný odstín přináší optimální kombinaci zvyšujícího vnímání kontrastu a přirozeného vnímání okolí např. v silničním provozu, proto je ideální i pro nošení ve volném čase např. cyklistika, lyžování….

Rodenstock Impression Road je první brýlová čočka pro řidiče certifikovaná nezávislou  společností TÜV! Certifikát dokládá, že brýlové čočky jsou  "příjemné pro použití a uživatelsky testovány".

Foto:

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Fotogalerie

VIDEO

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště