Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

TECHAGRO
30.3. - 3.4. 2014

Mezinárodní veletrh zemědělské techniky

Diskový aplikátor Vredo ZBF

 

PROFIL EXPONÁTU
Exponát: Diskový aplikátor Vredo ZBF
Umístění: pav. B, st. 001
Výrobce: VREDO Dodewaard BV
Vystavovatel: P & L, spol. s r.o.

Stručná charakteristika exponátu

Diskový aplikátor Vredo ZBF pro zónovou aplikaci kejdy a digestátu do optimální kořenové hloubky. Přínos tohoto způsobu ekologické aplikace je založen na zónové aplikaci hnojiv do půdy s minimálním únikem dusíkatých látek do ovzduší. Touto technologií může diskový aplikátor Vredo ZBF aplikovat vysoké dávky hnojiv do TTP a ostatních porostů, aniž by se lokálně zvyšoval únik amoniaku do odvzduší, nebo se vytvářely podmínky pro vyplavování dusíkatých látek.

Specifikace předností ve srovnání s konkurencí

Použití dvoudiskové jednotky výrazně snižuje nebezpečí vodní eroze na svažitých pozemcích při aplikaci. Robustní konstrukce s nízkou hmotností je docílená použitím vysokopevnostní oceli. Speciální závěs tří a čtyřbodové konstrukce umožňuje agregaci s traktorem, cisternou a speciálními samochodnými nosiči. Kopírování aplikátoru na nerovných pozemcích umožňuje výkyv bočních ramen vedených na párových vodících kolech.

Společnost Vredo, jako jediný výrobce na trhu, používá individuální odpružení pro každou aplikační jednotku s 410mm otevřeným dvoudiskem. Otevřený disk silně eliminuje zalepování vnitřních částí aplikační jednotky zeminou. Proto tento efekt umožňuje aplikaci ve vlhkých podmínkách, ve kterých jiné aplikátory již nedokáží pracovat.

Foto

Mohlo by vás zajímat

Facebook

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště