Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

TECHAGRO
30.3. - 3.4. 2014

Mezinárodní veletrh zemědělské techniky

FARMSOFT - komunikační schéma od dojícího stání k řízení chovu skotu

 

PROFIL EXPONÁTU
Exponát: FARMSOFT - komunikační schéma od dojícího stání k řízení chovu skotu
Umístění: Pav. G2, st. 016
Výrobce: FARMTEC a.s.
Vystavovatel: FARMTEC a.s.

Stručná charakteristika exponátu

FARMSOFT - český zootechnický software pro každodenní práci zootechnika. Program FARMSOFT je řídící ucelené programové vybavení pro chovatele skotu, které účelně spojuje informace výrobního i ekonomického charakteru s chovatelskými údaji včetně přímého napojení na řízení technologického procesu. Toto programové vybavení je vhodné jak pro velkochovy s vícestájovou organizací chovu skotu, tak i pro malé farmy. Umožňuje jednoduché řízení chovu i detailní sledování s maximálním množstvím informací.

Specifikace předností ve srovnání s konkurencí

Komplexnost programového vybavení pro chov skotu (evidence – od narození po prodej, řízení stájové technologie, sledování výroby – ks, kg, přírůstky, reprodukce, výroba mléka, léčení).

Komunikace – program pracuje samostatně i v serverové a síťové verzi, možné je propojení databáze s mobil.tel. nebo tabletem, přičemž jednou vložený údaj se zobrazí v celé databázi.

Informační panel – propojení programu FARMSOFT s Identifikací a zobrazovacím panelem na dojírně. Přenos důležitých informací z programu do výrobního procesu.

Servis systému – servis programu i technol. částí probíhá vzdálenou správou, protože program má funkci detekující problémy jak v databázi tak i v jednotlivých základních deskách elektroniky ( identifikace, poh.aktivita, selekce, měření nádoje, …).

Foto

Mohlo by vás zajímat

Facebook

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště