Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

TECHAGRO
30.3. - 3.4. 2014

Mezinárodní veletrh zemědělské techniky

Rozmetadlo granulovaných hnojiv Amazone ZA-TS

 

PROFIL EXPONÁTU
Exponát: Rozmetadlo granulovaných hnojiv Amazone ZA-TS
Umístění: pav. V, st. 01
Výrobce: AMAZONEN-WERKE H. DREYER GmbH & Co. KG
Vystavovatel: AGROTEC a.s.

Stručná charakteristika exponátu

ZA-TS je rozmetadlo nové generace s vysokou přesností aplikace a nejvyššími výkony v kategorii nesených rozmetadel. Hydraulický pohon a kvalitní on-line vážení umožňuje přesnou aplikaci v členitém terénu a na souvratích. Software umí číst i aplikační mapy a může být doplněn dalšími funkcemi, jako WindControl a HaedlandControl a díky výbavě ISOBUS může být stroj ovládán i terminálem traktoru.

Specifikace předností ve srovnání s konkurencí

Díky speciálnímu řešení lopatky je pás hraničního rozmetání zkrácen na minimum. Maximální záběr je 54m, močovinu rozhodí až do 36m. Přesnost vážení je 200 Hz/s (nejvíc v rámci konkurence), dávka až 10,8 kg/s, záběr se řeší nejen otáčkami kotoučů, ale i změnou bodu hnojiva na kotouči otáčením trychtýře. Lopatky byly vyvinuty za pomoci trojrozměrné systému zkoušení ve vlastní vývojové hale. Výsledkem je výborná přesnost dávky v celém záběru.

Čechrač se otáčí s trychtýřem a má vůči hradítku stálou pozici. V případě zablokování změní krátce směr otáčení. Zásobník je lisován z jednoho kusu plechu, ve spodní části nejsou žádné sváry.

Foto

Mohlo by vás zajímat

Facebook

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště