Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

TECHAGRO
30.3. - 3.4. 2014

Mezinárodní veletrh zemědělské techniky

Teleskopický manipulátor Dieci AgriPlus 40.7 VS

 

PROFIL EXPONÁTU
Exponát: Teleskopický manipulátor Dieci AgriPlus 40.7 VS
Umístění: pav. P, st. 014
Výrobce: Dieci S.r.l
Vystavovatel: MANATECH CZ s.r.o.

Stručná charakteristika exponátu

Teleskopický manipulátor Dieci AgriPlus je vyráběn společností Dieci. Hlavní oblast použití je v zemědělském sektoru. Nosnost stroje je 4 tuny a dosah 7 metrů. Stroj je vybaven širokou kabinou pro jednu osobu. Vznětový motor vytváří energii pro pohon stroje a pohyb částí stroje pro manipulaci. Pohon stroje je zabezpečen tzv. vario systémem, který se skládá z jednoho hydrostatického generátoru s variabilním průtokem, jednoho hydrostatického motoru s variabilním průtokem a jednoho hydrostatického motoru s fixním průtokem. Obě nápravy jsou poháněné a mohou být vybaveny samosvorným diferenciálem. Obě nápravy jsou řiditelné a stroj umožňuje výběr mezi řízením přední nápravy, obou náprav a tzv. krabím chodem. Zubové čerpadlo o max. výkonu 210 l/min. pohání všechny hydraulické funkce (výložník nahoru, dolů, teleskopický výložník ven nebo dovnitř, nosič nářadí dopředu, dozadu). Díky unikátnímu systému pohonu si může obsluha stroje vybrat ze 4 rozdílných režimu pohonu, které jsou nejlepší pro skladování, práce ve stáji, tažení přívěsu nebo rychlý přesun na jiné místo. Tyto režimy jsou: automobilový režim, režim nakladač, ekonomický režim, režim plazivých rychlostí. Stroj je také vybaven inching pedálem (pracovní spojkou), který umožňuje přesný a jemný pohyb stroje pokud je třeba. Díky zcela novému způsobu pohonu tento stroj nabízí ve své třídě nejlepší spotřebu paliva.

Specifikace předností ve srovnání s konkurencí

Specifikace předností teleskopického manipulátoru Dieci AgriPlus 40.7VS.

1. Zcela nový variabilní systém pohonu umožňuje výběr 4 pracovních režimů dle druhu práce, která je právě požadována. Systém se skládá z jednoho hydrostatického variabilního čerpadla a dvou hydromotorů (jeden z nich variabilní), které pracují nezávisle na sobě. Poprvé je použit na teleskopických manipulátorech. Je vyvinut pro dosažení větší rychlosti (40km/hod.) a zachování velké trakční síly. Tento systém pohonu, snižuje spotřebu paliva až o 20% v porovnání s hydrodynamickým pohonem.

2. Nový bezpečnostní hydraulický ventil umožňuje klesání výložníku při volnoběžných otáčkách motoru stejně rychle jako umožňují ostatní typy ventilů při maximálních otáčkách motoru. Umožňuje zvýšení rychlosti práce a snížení spotřeby paliva až o 7-8%.

Foto

Mohlo by vás zajímat

Facebook

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště