Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

TECHAGRO
3.-7.4. 2016

Mezinárodní veletrh zemědělské techniky

Variabilní aplikace hnojiv a pesticidů ISARIA

PROFIL EXPONÁTU

Exponát: Variabilní aplikace hnojiv a pesticidů ISARIA
Umístění: Pav. V, st. č. 001
Výrobce: FRITZMEIER Umwelttechnik GmbH &Co.KG
Vystavovatel: Agrotec a.s.

Stručná charakteristika exponátu

N-senzory ISARIA jsou prostředkem pro variabilní aplikace hnojiv. Měří zapojení porostu a současně obsah dusíku v rostlinách. Zjištěné hodnoty se přenáší na rozmetadlo nebo postřikovač, které mění okamžitě dávku. Zařízení, které je vybaveno i vlastní anténou na určení pozice GPS, může současně regulovat dávku podle půdních nebo výnosových map. Díky tomu lze N-senzory použít i na jiná hnojiva a pesticidy.

Specifikace předností ve srovnání s konkurencí

Výhody N-senzorů ISARIA:

  1. Velmi přesné měření 2000x/s v oblasti infračervené-červené části spektra, od 650 do 780 nm (celkem 4 pásma-konkurence pouze 2 pásma).
  2. Možnost kombinace On-Line a podkladových map, do nichž lze zakreslovat lokální informace o poli. Tak můžeme dosáhnout více efektů: větší výnos, optimální bilance N, úspora hnojiv, vyrovnání porostu, ekologický přínos
  3. Práce je možná za všech světelných podmínek díky perfektnímu osvětlení snímané plochy: za mlhy, rosy, jinovatky i úplné tmy  = nasazení non stop
  4. Práce bez kalibrace u ozimé pšenice a výhledově u dalších kultur výrazně uspoří čas. Umožní okamžité spuštění stroje bez ohledu na lokální stav porostu.

Foto

Mohlo by vás zajímat

Facebook

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště