Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

TECHAGRO
3.-7.4. 2016

Mezinárodní veletrh zemědělské techniky

Traktorový plošinový přívěs s hydraulickými bočnicemi Typ PRS-3S/S18

PROFIL EXPONÁTU

Exponát: Traktorový plošinový přívěs s hydraulickými bočnicemi Typ PRS-3S/S18
Umístění: Pav. K-MON, st. č. 003
Výrobce: WIELTON S.A.
Vystavovatel: AGROVO CZ  s.r.o.

Stručná charakteristika exponátu

Traktorový plošinový přívěs s hydraulickými bočními zábranami k zajištění nákladu kulatých nebo hranatých balíků , při tomto typu odpadá zajištění nákladu kurtnováním, výrazně se časově zrychlí svoz balíků včetně práce na poli a především s velkým důrazem uvedený typ stroje splňuje Evropskou normu EN 1264  bezpečnosti na komunikacích v rámci použití bočních hydraulických zábran. Nezávislá hydraulická regulace bočních zábran pravé a levé strany zajišťuje komfort při manipulaci nakládky a vykládky. Robustní podvozek je po celé délce svou konstrukcí odpružen a boční hrany podvalníku jsou profilově zvýšeny k zajištění stability po celé délce stroje. Technické řešení hydraulických bočních zábran je patentováno v rámci Polského a Německého trhu. Jako jediný v tomto typu má traktorový plošinový přívěs Evropské zkoušky a certifikaci VDI DIN EN 12642 Annex B ,  bočního tlaku na hydraulické zábrany při plném zatížení a 40 km rychlosti tím je dána vysoká bezpečnost při zemědělském provozu. Tento typ traktorového podvalníku je vysoce hodnocen koncovými uživateli a vzbuzuje velkou pozornost zemědělské veřejnosti.

Specifikace předností ve srovnání s konkurencí

Jedná se o novinku 2015 na Evropském trhu v  České republice není doposud výrobce tohoto typu traktorového plošinového přívěsu s hydraulickými bočnicemi. Napříč Evropou mluvíme o výrazně malém množství výrobců , kteří svou výrobou zdaleka nevlastní certifikace v rámci bezpečnosti.

Společnost WIELTON S.A. je vlastníkem patentu k technickému provedení hydraulických bočnic.

Ve srovnání s konkurencí je hlavní důraz kladen na bezpečnost v silniční dopravě,  WIELTON S.A.  jako jedna z mála společností vlastní certifikaci k bočního tlaku na hydraulické zábrany při plném zatížení u konkurence je provádí pouze zajištění nákladu kurtnováním.

Především bezpečnost, rychlost při manipulaci s nákladem , tímto se zviditelňuje náš exponát.

Foto

Mohlo by vás zajímat

Facebook

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště