Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

TECHAGRO
3.-7.4. 2016

Mezinárodní veletrh zemědělské techniky

Nosič kontejnerů - vyvažečka CARGO HOOK „FOREST“

PROFIL EXPONÁTU

Exponát: Nosič kontejnerů - vyvažečka CARGO HOOK „FOREST“
Umístění: Pav. A, st. č. 012
Výrobce: CARGO AGRO, s.r.o.
Vystavovatel: CARGO AGRO, s.r.o.

Stručná charakteristika exponátu

Nosič CARGO HOOK „FOREST“ v sobě spojuje parametry nosiče kontejnerů s výhodami vyvážecího vleku, což je velká variabilita převážených komodit.

Nosič v úpravě „FOREST“ je vhodný jak do těžkého lesního terénu k odvozu vytěženého dřeva, tak k přepravě běžných kontejnerů po zpevněných lesních a obecních komunikacích. S velkoobjemovými kontejnery lze přepravovat štěpku nebo dovézt stromky pro výsadbu či materiál na opravu lesních cest, atd.

Nosiče dodáváme v rychlostních parametrech 25 a 40 km/h. Podvozky v úpravě „FOREST“ jsou osazeny výkyvnými polonápravami, což zabezpečuje vysokou světlost podvozku. Pro rychlost 25 km/h jsou výkyvné polonápravy neodpružené, pro rychlost 40 km/h jsou odpružené.

Přední oje je pro lepší manipulaci v lese stejně jako u klasického vyvážecího vleku hydraulicky výkyvné se dvěma hydraulickými válci.

Nosiče standardně dodáváme s hydraulickými vyvážečkovými jeřáby nebo s jeřáby typu „Z“, které jsou v přepravní poloze složené před hákem kontejneru a nemusí se s nimi manipulovat při skládání kontejnerů.

Specifikace předností ve srovnání s konkurencí

Nosič CARGO HOOK „FOREST“ v sobě spojuje parametry nosiče kontejnerů s výhodami vyvážecího vleku, což je velká variabilita převážených komodit.

Foto

Mohlo by vás zajímat

Facebook

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště