Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

Aktuality

Mimoareálovým výstavbám se dařilo i na podzim

 

Souběžně s přípravou a realizací expozic na Mezinárodním strojírenském veletrhu, největší akci v areálu brněnského výstaviště, připravovali manažeři úseku Realizace expozic a servisu i řadu stánků na veletrzích v zahraničí.

Začátkem října to byla například expozice pro rožnovskou firmu Retigo na veletrhu HOST Milano 2019. Firma zde představovala své moderní konvektomaty a návštěvníkům veletrhu v nich připravovala různé lahůdky, které si mohli vychutnat ve stylově zařízené restauraci přímo na expozici. Pro nás z toho vyplynulo, že kromě výstavby expozice jsme museli splnit i řadu technických požadavků a vyřídit i patřičná povolení pro práci s potravinami na expozici.

Jiná akce prověřila zase naši skvělou organizační schopnost a koordinaci všech vstupů při zajištění výstavby v mimořádně krátkém čase ve výstavářsky nestandardním prostředí. To byl kongres Shining Towers ve foyer Marriott Park hotelu v Římě. Prezentovalo se zde 10 zemí a jejich expozice se lišily detaily grafiky či barevností velké prosvětlené šipky. Bez zajímavosti není, že naším zákazníkem tentokrát byl náš dlouholetý dodavatel - firma AV MEDIA.

České zemědělské firmy se za podpory Ministerstva průmyslu a obchodu zúčastnily světově
největšího oborového veletrhu pro zemědělskou techniku Agritechnika v německém Hannoveru.
Dne 12. 11. 2019 jsme pro ně organizovali prezentační networkingovou akci s názvem „Czech Agricultural Machinery Day“, kterou svou přítomností podpořili i zástupci Velvyslanectví ČR v Německu. Akce spojená s bohatým občerstvením proběhla na expozici největšího českého vystavovatele firmy Farmet, a.s. Prostřednictvím výkonného ředitele Asociace zemědělské a lesnické techniky A.Zet pana Dušana Benži byl hostům představen i náš mezinárodní veletrh zemědělské techniky TECHAGRO 2020.

Zároveň s výše uvedeným veletrhem jsme ještě realizovali výstavbu typových kójí v mnichovské hale World of Fashion. Na dvoudenní montáži více než 100 stánků se podílelo na 20 pracovníků. Akci s názvem Her Career pak navštívilo přes 6 tisíc žen.

Z dalších realizací stojí za zmínku pěkná atypická expozice Sellier & Bellot na veletrhu DSEI Japan v Tokiu či inovovaná expozice zdravotnické firmy Erba Lachema na veletrhu MEDICA v Düsseldorfu.

Video - výstavba stánku

Reference - Expozice

Fotogalerie - Expozice

Vizualizace - Expozice

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště