Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MINERÁLY BRNO
18.-19.11. 2023

Mezinárodní prodejní výstava minerálů, fosilií, šperků a přírodnin

Jarní Minerály Brno tradičně s ochutnávkou vín soutěže GRAND PRIX VINEX


O víkendu 20. - 21. května 2017 proběhne na brněnském výstavišti v pavilonu B 36. mezinárodní prodejní výstava minerálů, fosilií, šperků a přírodnin MINERÁLY BRNO. Na výstavu je nyní přihlášeno 100 vystavovatelů. 

Na výstavě budou k vidění a koupi šperky a autorské šperky, opracované kameny, sběratelské kameny, fosilie, přírodniny, dekorační předměty a bytové doplňky z drahých kamenů a minerálů, odborná literatura nebo mineralogické a geologické vybavení.
Pro nejmladší návštěvníky bude stejně jako na podzim připravený zábavný program, který připraví Ústav geologických věd MU.

O vystavovatelích a jejich nabízeném sortimentu se dovíte více v Zajímavostech vystavovatelů na webu výstavy.

MINERÁLY BRNO budou spojeny s ochutnávkou vín

Návštěvníci budou mít možnost nejen obdivovat a nakoupit šperky či kameny do sbírky, ale také ochutnat vína přihlášená do 24. ročníku  soutěže GRAND PRIX VINEX 2017. Souběžně s výstavou Minerály Brno se na galerii pavilonu B bude konat veřejná ochutnávka soutěžních vín. L oňského ročníku se zúčastnil rekordních počet vzorků a přihlašovatelů a tak věříme, že se i letos na soutěži představí široká škála kvalitních vzorků od domácích i zahraničních pěstitelů.
Ochutnávka soutěžních vín je otevřena i návštěvníkům a vystavovatelům MINERÁLY BRNO.

Soutěž je pořádána Národním vinařským centrem, o.p.s. ve spolupráci s akciovou společností Veletrhy Brno a Svazem vinařů ČR.


 

 

 

 

 

 

Datum: 9.3.2017 9:51:00

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště