Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MINERÁLY BRNO
18.-19.11. 2023

Mezinárodní prodejní výstava minerálů, fosilií, šperků a přírodnin

5 vystavovatelů, které nesmíte na Minerálech Brno minout


Bohatá nabídka od více než 140 aktuálně přihlášených prodejců na vás čeká od 20. do 21. května v pavilonu B na brněnském výstavišti. Na své si přijdou milovníci surových minerálů, ale i ti, kteří chtějí rozšířit svou sbírku šperků s drahými kameny nebo nakoupit přírodniny. Abychom vás navnadili, vybrali jsme pro vás několik zajímavostí od našich vystavovatelů.

Amazónico design

Mnoho dam při návštěvě výstavy neodolá a rozšíří svou sbírku šperků. Pokud mezi ně patříte i vy, zastavte se u Petry Dobešové, která pod značkou Amazónico design vytváří ozdoby z polodrahokamů a amazonských plodů.


Abraka Gabra

 

Spojení cínu a minerálů nabízí originální šperky značky Abraka Gabra. Jejich autorka, Gabriela Radová, nabídne na květnových Minerálech Brno kromě tradičních náušnic a náhrdelníků také tolik poptávané brože či spony na opasek.


Šperkové-kameny.cz

 

Vyrábíte si raději vlastní šperky a sháníte do nich vhodné kameny? Pak vás určitě zaujme sortiment firmy Šperkové-kameny.cz. Ta na výstaviště přiveze novinky přímo ze Spojených států amerických. Těšit se můžete třeba na tyrkysy z Arizony a Nevady, dendritické acháty z Oregonu nebo americké wonder shone.


BLAHA

 

Pokud upřednostňujete surové minerály, přijďte si prohlédnout nabídku firmy Blaha, která dováží do České republiky minerály a polodrahokamy z Afriky, Asie, Ameriky a hlavně Brazílie. V nabídce společnosti ale nechybí ani drahé kameny broušené do různých tvarů – třeba figurek nebo srdcí.


Přírodniny – Vedral

 

Nejen mineralogové si přijdou předposlední květnový víkend na výstavišti na své. Potěšíme i sběratele zkamenělin. Ty přiveze do Brna třeba firma Přírodniny – Vedral. Koupit si budete moct české i zahraniční exponáty vysoké kvality.


Výběr nových kousků do sbírky můžete doplnit ochutnávkou skvělého vína. Souběžně s Minerály Brno se totiž na galerii pavilonu B koná GRAND PRIX VINEX 2017. Pro nejmenší jsme zase ve spolupráci s Ústavem geologických věd Masarykovy univerzity připravili zábavný a poučný program. Na své si tak přijde celá rodina.

 

Pokud nechcete, aby vám unikly další novinky, sledujte nás na Facebooku.

Datum: 3.4.2017 8:20:00

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště