Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MINERÁLY BRNO
18.-19.11. 2023

Mezinárodní prodejní výstava minerálů, fosilií, šperků a přírodnin

Minerály Brno začínají v sobotu. Vstupenky koupíte i on-line

 

Jen pár dnů zbývá do začátku 39. ročníku Mezinárodní prodejní výstavy minerálů, fosilií, šperků a přírodnin Minerály Brno. Pro větší komfort návštěvníků je možné letos koupit lístky na akci i přes internet.

Lidé na výstavě uvidí přes 230 prodejců nejen drahých kamenů, ale také autorských šperků. Pavilon B se tak 17. a 18. listopadu promění v ideální místo, kde zájemci nakoupí vánoční dárky.

Základní vstupenka na Minerály Brno stojí 100 Kč a lze ji koupit třemi způsoby. Tím prvním je klasický nákup na pokladně. Další dva jsou však značně pohodlnější. Nákup přes stránky etickets.bvv.cz totiž zvládnou lidé na pár kliknutí a lístek zaplatí buď platební kartou, nebo přes bránu PayU. Po zaplacení obdrží obratem lístek na e-mail.

Poslední možností je nákup v aplikaci BVV Trade Fairs, kde je možná také platba kartou nebo přes PayU. Vstupenka se pak návštěvníkům zobrazí přímo v aplikaci, není nutné ji tedy tisknout. Stačí čárový kód v chytrém telefonu načíst na turniketech a lidé si užijí krásy minerálů.

Výstava Minerály Brno je v sobotu otevřená od 9 do 18 hodin, v neděli pak od 9 do 16.30.

Datum: 11.11.2018 7:46:00

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště